Preşedintele CJ Alba (PDL): Nu mă duc la vot. Celor care cred în mine le spun să stăm acasă la umbră

Preşedintele CJ Alba (PDL): Nu mă duc la vot. Celor care cred în mine le spun să stăm acasă la umbră
Foto: cronicadeiasi.ro

Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, secretar general adjunct al PDL, a declarat că nu va merge să voteze la referendum pentru că nu se știe cum va fi interpretat votul său. Ba mai mult, îi îndeamnă pe cei care au încredere în el să stea acasă „la umbră”.

Dumitrel a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu se va duce să voteze la referendum deoarece nu doreşte ca votul său „să contribuie la îndreptarea României către Rusia” și pentru că nu are certitudinea că ulterior Ponta şi Antonescu nu vor interpreta rezultatul votului după bunul lor plac.

„Eu, celor care cred în mine le spun să stăm acasă la umbră ca să putem să ajutăm şi noi România în felul acesta, să reparăm urgent ce au stricat Ponta, Antonescu şi câţiva de lângă ei în perioada aceasta de două săptămâni. Deci se poate repara scurt, rapid, stând acasă, la umbră, mergând cu copiii la plajă şi văzându-ne de treaba noastră. Nu mă duc la vot pentru că eu nu ştiu cum vor interpreta ulterior votul meu Ponta şi Antonescu în dimineaţa zilei de 30 iulie. (…) Nu îl cred pe Băsescu cel mai bun din lume, dar cu siguranţă este peste Ponta şi Antonescu”, a spus Ion Dumitrel.

Atsfel,  Dumitrel consideră că stând acasă, românii „pot să oprească şi furtul pe care îl pregăteşte USL” pentru referendum.

PDL analizează în prezent poziția pe care să o ia cu privire la prezența la referendum.

Tags: