Profesorii, PĂCĂLIȚI de premierul Guvernul PSD: SALARIILE nu intră ÎNAINTE DE PAȘTE: „Nu și-au manifestat interesul” (VIDEO)

Profesorii, PĂCĂLIȚI de premierul Guvernul PSD: SALARIILE nu intră ÎNAINTE DE PAȘTE: Nu și-au manifestat interesul (VIDEO)

Viorica Dăncilă a fost prinsă cu minciuna. Premierul a anunțat, marți, că salariile bugetarilor vor fi plătite înainte de Paște, dar nu și pensiile, pentru că nu e timp pentru timpărirea fluturașilor (Detalii AICI).

Se pare că nici salariile nu vor fi plătite către toate categoriile de bugetari. Federaţia Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret” spune că angajaţii din învăţământ nu vor beneficia de această facilitate.

„Este o lovitură pentru că guvernul nu-și menține declarațiile. Guvernanții trebuiau să verifice întai dacă se poate efectua plata și apoi să iasădla declarații. Amatorism în comunicare. În momentul în care nu ai posibilitatea să plătești, spui răspicat. Oamenii înțelegeau!”, a spus Marius Nistor, președinte Federația Sindicatelor din Educație Spiru Haret, pentru Știrile B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Eugen Teodorovici explică de ce profesorii nu își primesc SALARIILE ÎNAINTE DE PAȘTE: „Am discutat cu fiecare instituție în parte. Ministerul de Finanțe a creat cadrul legal în baza căruia să se poată da înainte de Paște acest salariu. Mulți nu și-au manifestat interesul, iar decizia a fost alta de la caz, la caz. Noi ca minister de Finanțe am asigurat cadrul legal. La lista adăugată ieri în Monitorul Oficial nu se mai poate adăuga nimic. Ministerele care vor primi salariul înainte de Paște au contactat directorul general al Direcției Regionale al Finanțelor, iar aces lucru s-a întâmplat și la nivel local. În această plată intră doar salariile, nu și indemnizațiile”. (Detalii AICI)