Radu Banciu: A reînviat Antonescu, marele regret al acestei campanii. Căcărău n-ar fi schimbat viața României, dar nu ne-am fi plictisit cu el (VIDEO)

Radu Banciu: A reînviat Antonescu, marele regret al acestei campanii. Căcărău n-ar fi schimbat viața României, dar nu ne-am fi plictisit cu el (VIDEO)
Foto: B1 TV

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, joi seară, la B1 TV, despre reapariția lui Crin Antonescu pe scena publică, aproape de finalul campaniei prezidențiale.

„Să-i dăm cuvântul marelui absent al acestei finale prezidențiale, care ne bântuise sufletele luni de zile. Marele dispărut, Crin Antonescu. Atât Ponta, cât și Iohannis l-au învins pe Căcărău. Fiecare s-a debarasat de el, prin metodele proprii. Azi e în spatele cămarei și nu mai vorbește nimeni despre el. Păcat, a fost marele absent și regretat al acestor două fade dezbateri prezidențiale, între doi proști care ne-au umplut spațiul public cu baliverne. Antonescu este unul dintre oamenii care vorbesc cel mai bine din politica românească, dacă nu, cel mai bun”, a spus Banciu.

„Căcărău n-ar fi schimbat viața României, dar nu ne-am fi plictisit cu el. El dormea ziua, dar seara, la talk-show-uri, era prezent și viu, era brici”, a mai spus jurnalistul.

Antonescu a declarat, joi, că ziua de 16 noiembrie „nu va fi o duminică veselă”. El a comentat că finala prezidențială este de departe cea mai slabă din câte a avut România.

Fostul lider PNL a mai spus că va explica după ce se vor termina alegerile de ce nu a avut nicio ieșire în această campanie prezidențială.

Banciu: A reapărut Antonescu, marele regret al acestei finale prezidențiale

Ultima oră
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei
09:52 - Larisa Iordache nu participă în finala olimpică la bârnă de la Tokyo 2020. Gimnasta a abandonat din cauza durerilor
09:45 - UPDATE. Două persoane au murit în accidentul rutier grav de pe DN 1, iar alte trei au fost duse la spital
09:40 - Studiu: Combinarea vaccinurilor de la Pfizer și Moderna, rezultate favorabile împotriva COVID-19