Radu Banciu: Macovei i-a adresat o scrisoare lui Iohannis, exact ca o frigidă care vrea să intre în legătură cu colegul de bancă pe Facebook (VIDEO)

Radu Banciu: Macovei i-a adresat o scrisoare lui Iohannis, exact ca o frigidă care vrea să intre în legătură cu colegul de bancă pe Facebook (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, scrisoarea pe care Monica Macovei i-a adresat-o lui Klaus Iohannis, prin care solicită „10 cerinţe minimale” privind „chestiuni de principii”, de la justiţie şi anticorupţie la economie. (Detalii AICI)

Jurnalistul spune că Macovei a ales un mijloc de comunicare neadecvat pentru Klaus Iohannis și să nu se mire dacă nu va primi vreun răspuns de la candidatul ACL prea curând.

„Monica Macovei a făcut un pas ca frigida aia care vrea să intre în legătură cu colegul de bancă, prin rețelele de socializare. I-a scris o scrisoare pe Facebook lui Iohannis în care ea își plasează condițiile în care l-ar susține pe Werner pentru turul doi. Dar în societatea asta, alt mijloc de comunicare Macovei nu avea cu Iohannis decât Facebook? Dar dacă n-o are Iohannis la prieteni? Doamna Macovei, să știți că n-a primit Iohannis postarea dumneavoastră. Nu puteați să îi dați un telefon? Sau să apelați la Poșta Română? Ajungea în 3-4 zile, dar primea sigur. Îl vedeți pe Iohannis intrând pe Facebook? Cred că l-ar prinde sfârșitul alegerilor terminând de citit postarea Monicăi Macovei”, a spus Banciu.

Banciu, despre scrisoarea Monicăi Macovei către Klaus Iohannis