Radu Stroe, dezinformat în cazul atacului maşinii ministrului Barbu: Susține că au avut loc rețineri, când de fapt au fost doar audieri (VIDEO)

Radu Stroe, dezinformat în cazul atacului maşinii ministrului Barbu: Susține că au avut loc rețineri, când de fapt au fost doar audieri (VIDEO)
Foto: gandul.info

Ministrul de Interne Radu Stroe vede zeci de reţineri în cazul atacului de joi seară asupra maşinii ministrului Daniel Barbu.

Asta când de fapt nu există, până la această oră, nicio ordonanţă de reţinere. Radu Stroe a mai precizat că atacul asupra lui Daniel Barbu a fost unul premeditat. Între timp, mai mulţi martori urmează să fie audiaţi vineri la secţia 10 de poliţie din Capitală

Ministrul de interne a mai anunţat că ancheta în acest caz a durat toată noaptea, menţionând că au fost 20-30 de persoane la audieri.

Radu Stroe pare să nu fie însă informat. Peste noapte au fost audiate doar 3 persoane. Doi protestatari şi şoferul autoturismului.

Ministrul Daniel Barbu nu a depus plângere până acum în acest caz. Pe de altă parte însă, 10 protestatari au fost identificaţi şi ar exista până acum 40 de martori.

Ancheta vine după ce zeci de protestatari au încercuit maşina ministrului pentru a-i cere socoteală că i-a ignorat la o dezbatere care a avut loc în Centrul Vechi din Bucureşti.

Stroe vede zeci de reţineri în cazul ministrului Culturii

Ultima oră
12:30 - Cum îţi purifici organismul în numai o săptămână
12:30 - Florin Cîțu: PNL nu susține creșterea de taxe sau introducerea unora noi. Noi am scos taxele și supraaccizele stabilite în 2017 – 2019 și am reușit să încasăm mai mulți bani la buget, deși era criză economică globală (VIDEO)
12:13 - Florin Cîțu: Pentru anul viitor se estimează o dinamică economică în scădere. Dacă vrem iar creștere economică de 7%, trebuie să alocăm mai mulți bani pentru investiții (VIDEO)
12:11 - Ce este certificatul Stop Covid și cum se va aplica în România. Documentul, obligatoriu la locul de muncă
12:00 - Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”
11:43 - Florin Cîțu, critici voalate pentru Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila: Am fost criticat astă vară că am relaxat măsurile la câteva zeci de cazuri pe zi. Acum sunt peste 1.000 și unii dintre cei care ne criticau sunt foarte relaxați
11:41 - Semnal de alarmă tras de medici. Unu din patru români suferă de o formă de alergie
11:29 - Vlad Gherman și iubita, în serialul Adela?! Ce se va întâmpla cu Călin în sezonul 3 al producției de la Antena 1 (FOTO)
11:25 - Florin Cîțu: Dacă oferim testare gratuită nelimitat, rata de vaccinare anti-COVID n-o să mai crească. Nu poți să susții nelimitat o astfel de cheltuială (VIDEO)
11:17 - Klaus Iohannis vorbește, în mesajul de Ziua Internaţională Anticorupţie, despre „blamul societății, neacordarea votului unor politicieni corupți și atitudinea civică”