Ramona Mănescu a depus jurământul la Cotroceni. Băsescu: Îmi exprim speranța că nu veți mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

Ramona Mănescu a depus jurământul la Cotroceni. Băsescu: Îmi exprim speranța că nu veți mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA

UPDATE 15:06 Ramona Mănescu a depus, luni după-amiază, jurământul de învestitură în funcția de ministru al Transporturilor, într-o ceremonie de la care premierul Ponta a lipsit.

”În primul rând, vă felicit pentru numirea în funcția de ministru și cred că ar trebui să priviți la patru lucruri. Privatizarea CFR Marfă, absorbția fondurilor europene, tronsonul Nădlac- Arad și metroul bucureștean. În rest, vă doresc mult succes și îmi exprim speranța că nu veți mai avea aprecieri de tip Crin Antonescu legate de DNA”, a spus președintele Băsescu la finalul jurământului.

Președintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul de numire a europarlamentarului liberal Ramona Mănescu la șefia Ministerului Transporturilor, propunerea fiindu-i înaintată de premierul Victor Ponta.

Depunerea jurământului pentru noul ministru va avea loc tot luni, la ora 15:00, la Palatul Cotroceni.
Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu, luni dimineaţă, propunerea de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor.

Ramona Mănescu s-a aflat luni la Palatul Victoria, unde a avut o discuţie cu premierul Victor Ponta.

Mănescu a fost propusă, duminică, alături de Nini Săpunaru, de către președintele liberal Crin Antonescu pentru portofoliul rămas fără ministru. Premierul Ponta anunțase că nu susține nominalizarea lui Nini Săpunaru, spunând concomitent că este de acord cu propunerea Ramonei Mănescu. (Detalii AICI)

Ramona Manescu, numita ministru la Transporturi

Embed: