Rareș Bogdan, deranjat de declarațiile Andreei Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății. Europarlamentarul cere intervenția ministrului Vlad Voiculescu

Rareș Bogdan, deranjat de declarațiile Andreei Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătății. Europarlamentarul cere intervenția ministrului Vlad Voiculescu
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Secretarul de stat de la Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, cea care a preluat majoritatea atribuțiilor de la Vlad Voiculescu, artrebui pusă pe „mute”, în opinia lui Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

„Vlad Voiculescu ar trebui s-o cheme pe doamna Andreea Moldovan și s-o oprească din impetuozitatea vorbitului la televizor sau în spațiul public.

Fiecare vorbă aruncată de un om care e secretar de stat în Ministerul Sănătății are un impact extrem de puternic. Mă refer la impactul emoțional, la impactul economic și la componenta socială”, a declarat Rareș Bogdan pentru DCnews.

Rareș Bogdan, despre Andreea Moldovan: „Face parte dintr-un cabinet, dintr-un guvern, dintr-o coaliție guvernamentală și nu poate fiecare să vorbească ce vrea, cum vrea și când vrea”

Declarațiile controversate ale Andreei Moldovan cu privire la impunerea unui nou lockdown l-au deranjat pe Rareș Bogdan.

„Merg pe declarațiile președintelui și ale premierului care au fost extrem de clari și fermi: în România nu va fi un lockdown. Poate doamna Moldovan, fiind ocupată cu gestionarea unei situații în domeniul sănătății extrem, extrem de complicate, nu a fost atentă.

Mă gândesc că poate află, în cele din urmă, înainte de a ieși în spațiul public și de a vorbi, că face parte dintr-un cabinet, dintr-un guvern, dintr-o coaliție guvernamentală și nu poate fiecare să vorbească ce vrea, cum vrea și când vrea. Cred că ar trebui să se uite pe declarațiile președintelui, premierului, inclusiv pe declarațiile ministrului.

Știți, când ajung microfoanele în fața unui om, pe unii nu-i mai poți opri!”, a mai transmis Bogdan pentru sursa citată.