Rareș Bogdan: Nu știu dacă Dacian Cioloș a terminat negocierile cu AUR și cu PSD sau nu, dar constat că nu se ridică nici măcar la nivelul de premier desemnat. Cred că nu își dorește funcția de prim-ministru (VIDEO)

Rareș Bogdan: Nu știu dacă Dacian Cioloș a terminat negocierile cu AUR și cu PSD sau nu, dar constat că nu se ridică nici măcar la nivelul de premier desemnat. Cred că nu își dorește funcția de prim-ministru (VIDEO)
foto: Facebook @ Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele liberalilor, l-a criticat în termeni duri pe Dacian Cioloș, despre care a spus că atacă din nou PNL, deși pretinde că vrea să refacă fosta coaliție. „V-o spun cu toată durerea, constat că domnul Cioloș, din păcate, nu se ridică la nivelul înalt, la nivelul cerut de calitatea de prim-ministru, chiar și prim-ministru desemnat”, a subliniat eurodeputatul, joi seară, pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rareș Bogdan, pe B1 TV: „Eu cred că domnul Cioloș nu își dorește funcția de premier”

„Eu nu știu dacă domnul Cioloș a terminat negocierile cu AUR și cu PSD sau nu, eu știu o chestiune, sunt la Chișinău, conduc o delegație europeană a PPE, a Parlamentului European, dar aflu cu stupoare, de vreo câteva ori mi s-au trimis mesaje, aflu din țară, că Dacian Cioloș iar atacă programul Anghel Saligny și primarii, iarăși îi face hoți pe primari, iarăși lansează atacuri la adresa PNL. V-o spun cu toată durerea, constat că domnul Cioloș, din păcate, nu se ridică la nivelul înalt, la nivelul cerut de calitatea de prim-ministru, chiar și prim-ministru desemnat. Pentru că ar trebui să aibă forța și mai ales înțelepciunea, calmul, rațiunea, echilibrul să formeze o majoritate. Nu poți să susții că vrei să formezi o majoritate cu PNL și în același timp să ataci în mod politicianist, chiar înainte de ultima întâlnire cu PNL, exact primarii PNL, exact programul de scoatere din sărăcie și din noroaie a zonei rurale a României, care înseamnă 54% din totalul populației”, a declarat prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan spune că din declarațiile și acțiunile lui Dacian Cioloș reiese că nu își dorește cu adevărat funcția de prim-ministru.

„Din păcate, domnul Cioloș îmi arată că acest fapt, coroborat cu refuzul de a se întâlni cu co-semnatarii moțiunii de cenzură de la PSD și AUR, de fapt nu își dorește. Eu cred că domnul Cioloș nu își dorește funcția de premier și se joacă cu România. Eu vă spun că după ce au plecat miniștrii USR din Guvern s-au făcut 1.000 de paturi la ATI, 1.000 în plus, s-au deblocat 460 de milioane de lei pentru că doamna Mihăilă nu a cerut bani pentru Remdesivir, bani pentru Favipiravir, bani vitali pentru medicamentele de Covid. De asemenea, abia în urmă cu mai puțin de 48 de ore au ajuns în România, tot datorită Guvernului Cîțu și a premierului, așa amputat cum este, primele doze, 5.000 de doze, de anticorpi monoclonali din Italia, iar astăzi noapte ajungă în 12.000 de anticorpi monoclonali din Germania și se mai achiziționează 50.000 de doze”, a adăugat eurodeputatul liberal, care a subliniat că PNL îl va susține în continuare pe Florin Cîțu pentru funcția de premier.