Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)

Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Europarlametarul Rareș Bogdan, lider PNL, a declarat sâmbătă seară, pentru B1 TV, că opțiunea liberalilor e în continuare pentru revenirea USR PLUS în coaliția de guvernare. Acesta a precizat că un guvern minoritar PNL – UDMR nu va avea suficientă forță pentru a rezolva toate problemele cu care se confruntă România. Pentru reluarea negocierilor, însă, e nevoie să se termine și alegerile interne din USR PLUS, a mai precizat Bogdan.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rareș Bogdan, despre revenirea USR PLUS în coaliția de guvernare

„Îi lăsăm pe cei de la USR să-și termine campania internă, că și ei sunt în campanie și toate declarațiile trebuie citite în această cheie. La ei votează toți membrii partidului, celor două partide, și e nevoie de mobilizarea lor. Au un electorat, membri radicalizați din cauza conflictului din coaliție, dar eu nu cred că USR PLUS va dori să rămână într-o evoluție continuă pe model Che Guevara, să se miște din Bolivia în Cuba, și vor dori să se întoarcă pentru a face ce am promis în stradă românilor și la alegeri.

Cred că liderii USR vor intra la discuții cu noi după 2 octombrie. Până atunci nu are rost să încercăm niciun fel de discuție că, în retorica internă, chiar dacă congresul lor e cu mai puțină lume la Romexpo decât a fost la noi, va fi greu să recunoscă o începere a unor discuții cu noi.

Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS.

Eu sper în refacerea coaliției foarte mult, ca mine sunt mulți. Nu vrem o alianță cu PSD, considerăm că e nocivă pentru PNL și pentru România. Nu cred că un guvern minoritar poate rezolva toate problemele pe care le are România”, a declarat liberalul Rareș Bogdan pentru B1 TV.

Ultima oră