Relu Fenechiu: Trebuie găsite soluţii pentru a oferi posibilitatea cât mai multor români să voteze

Relu Fenechiu: Trebuie găsite soluţii pentru a oferi posibilitatea cât mai multor români să voteze

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, sâmbătă, că trebuie găsite soluţii pentru pentru a oferi posibilitatea cât mai multor alegători să voteze, având în vedere perioada de vară și faptul că mulți români se află în concediu și în străinătate.

Referitor la posibilitatea ca referendumul să se desfăşoare pe perioada a două zile, Fenechiu a răspuns: „Obiectivul e ca la acest referendum să voteze cât mai mulţi români. E un obiectiv corect, fiind şi perioadă de vară, iar mulţi sunt în concediu, în străinătate. Cred că ar trebui să găsim soluţii de a oferi la cât mai mulţi români posibilitatea de a vota„.

Totodată, liberalul a precizat că decizia privind mărirea perioadei de vot în cursul zilei de 29 iulie sau prelungirea perioadei de vot cu încă o zi va fi luată de către Guvern sau de către Parlament.
 
Fenechiu i-a cerut lui Traian Băsescu să spună dacă își va da demisia de onoare dacă românii vor vota în număr mare împotriva lui la referendum.

El mizează pe participarea masivă a oamenilor la vot, pe 29 iulie. Dacă un procent covârşitor va vota împotriva lui la referendum, vreau să-i cer să ne spună clar dacă îşi va da demisia de onoare”, a mai spus Fenechiu.

Relu Fenechiu, despre referendum

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21522').select();" id="embed_text_21522" />