Robert Sighiartău: Avem variante de premier în PNL. Biroul Executiv o va alege pe cea mai bună (VIDEO)

Robert Sighiartău: Avem variante de premier în PNL. Biroul Executiv o va alege pe cea mai bună (VIDEO)
Foto: Facebook @ Robert Sighiartău

Robert Sighartău, vicepreședinte PNL, s-a arătat încrezător că Biroul Executiv al partidului va găsi cea mai bună soluție pentru funcția de prim-ministru.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

PNL are variante de premier, spune Robert Sighiartău

„Biroul Executiv propune acest premier, iar el se votează. Nu știu să vă spun în momentul acesta (cine va fi, n.r.), urmează să vedem, sunt variante”, a declarat liberalul, joi, la intrarea în sediul partidului.

Întrebat cine ar fi mai potrivit dintre Dan Vîlceanu și Nicolae Ciucă, două dintre numele vehiculate pentru această funcție, Robert Sighiartău a explicat: „Nu știu dacă aceste nume vor fi propuse, ar putea fi și alte propuneri din partea unor colegi”.

Întrebat dacă Florin Cîțu mai este o variantă, el a adăugat: „Acum iarăși mă întrebați același lucru.. ați adresat întrebarea asta președintelui partidului și colegilor noștri cred că de 100 de ori. Avem variante de premier și cred că în Biroul Executiv vom decide cea mai bună variantă pentru acest guvern”.

În această săptămână, liberalii au dat undă verde pentru sistemul de rotație a premierului, o formulă acceptată printr-un vot în unanimitate și de PSD. Cu toate acestea, impasul este generat de faptul că ambele partide doresc să facă prima nominalizare, după cum a explicat inclusiv Florin Cîțu, președintele PNL.

Ultima oră
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul