Scandal în PNL: Mihail Bălășescu a recunoscut că a făcut sex pe canapeaua lui Antonescu cu o fostă liberală (VIDEO)

Scandal în PNL: Mihail Bălășescu a recunoscut că a făcut sex pe canapeaua lui Antonescu cu o fostă liberală (VIDEO)

Fostul secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal, Mihail Bălăşescu, a recunoscut că a folosit canapeaua din biroul lui Crin Antonescu ca să facă sex cu o fostă liberală. Acum, Bălăşescu spune că regretă episodul, mai ales că din cauza scandalui a fost nevoit să renunţe la cariera politică. Cu toate acestea, a lăudat canapeaua liderului liberal, pe care a catalogat-o.extrem de confortabilă.

Scandalul sexual l-a costat pe Bălășescu cariera politică.

”Era o femeie frumoasă. Conducea o prietenă a ei la gară. Am invitat-o la un suc, a doua zi la o masă. Seara, aşa cum se spune şi în celebra înregistrare, am ajuns la sediul Partidului Naţional Liberal la un moment dat pe acea blestemată canapea”, a povestit fostul liberal.

Incidentul i-a schimbat complet viaţa lui Bălăşescu, care a trebuit să se reprofileze după ce şi-a dat demisia din funcţia de secretar general adjunct al partidului. În plus, fostul politician a negat acuzaţiile celei de-a patra soţii care l-a acuzat de violenţă domestică. Liberalul susţine că nu a dat niciodată în fosta sa soţie, ba mai mult, este de părere că.aceasta l-ar fi înşelat.

Mihail Bălășescu a recunoscut că a făcut sex pe canapeaua lui Antonescu

Embed:

Ultima oră
21:39 - Mirel Rădoi, prima reacție după înfrângerea naționalei la Jocurile Olimpice: „Am suferit o lecție de fotbal”
20:51 - Avertismentul lui Anthony Fauci despre pandemia de COVID-19: „Direcția spre care ne îndreptăm este greșită”
20:22 - Slovacia a adoptat o lege care permite folosirea certificatului de vaccinare ca bilet de intrare în magazine şi alte spaţii
19:44 - CTP, critici dure la adresa naționalei de fotbal, umilită de Coreea de Sud cu 4-0: „Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea”
19:13 - Încă un om a fost ucis de un urs, în România: Victima, un bătrân de 80 de ani din Mureș
19:02 - În aproape orice hotel din Europa turiștii fac dovada vaccinării, vindecării sau a unui test PCR. În România, autoritățile par liniștite. Expert: „Într-o lună același lucru se poate întâmpla și la noi”
18:18 - Tot mai multe țări au urmat exemplul Franței și au impus certificatul COVID-19 pentru accesul la hoteluri, restaurante sau terase. Măsura, discutată și în România
17:50 - Noi proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii sau a introducerii permisului COVID-19 pentru spațiile publice
17:22 - Dan Barna îi ceartă pe românii care vor relaxarea restricțiilor: „Avem un optimism nefundamentat în care credeam că tot ce păţesc ceilalţi nouă nu ni se va întâmpla”
16:55 - Ajutoarele sociale vor creşte anual din 2022. Klaus Iohannis a promulgat Legea