SCANDAL public între Eugen Teodorovici și Daniel Dăianu: ‘Precedenții miniștri de Finanțe au fost contabili’ / ‘Ați devenit foarte vocal de când sunteți la Consiliul Fiscal’

SCANDAL public între Eugen Teodorovici și Daniel Dăianu: 'Precedenții miniștri de Finanțe au fost contabili' / 'Ați devenit foarte vocal de când sunteți la Consiliul Fiscal'

Scandal între Eugen Teodorovici și Daniel Dăianu, marți, la un eveniment în domeniul investițiilor.

Președintele Consiliului Fiscal și ministrul Finanțelor Publice au avut un schimb dur de replici, s-au întrerupt reciroc și au creat disconfort în cadrul conferinței.

Totul a pornit de la faptul că Dăianu nu a fost de acord cu ce susținea Orlando Teodorovici.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN STARE GRAVĂ! SALMAN KHAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Teodorovici: “Ați devenit foarte vocal de când sunteți la Consiliul Fiscal”

Dăianu: „Am avut rezerve să vin la acest eveniment, la insistența organizatorilor și de la un gând că o țară nu poate să stea în loc și nu stă în loc de runde de alegeri. Am avut rezerve pentru că propaganda este inevitabilă. Nu este firesc ca afirmația făcută de domnul Eugen Teodorovici:‘precedenții miniștri de Finanțe au fost contabili’, iar domnia sa…Această manieră de a vorbi nu vă onorează. Vă rog să mă lăsați să vorbesc, fără intervenții. Puteți să aveți o replică după.”

“Ați jignit oamenii în general. Domnule Teodorovici, vă rog să tăceți acum! Există un cod de conduită.”

BOMBĂ MONDENĂ! MĂDĂLINA GHENEA, PE FELIE CU CELEBRUL MILIONAR! I-A PUS MÂNA PE… (GALERIE FOTO)

Teodorovici: „Știu foarte bine de ce aveți acest discurs. De fapt, colegii de la BNR știu și mai bine frustrările care motivează poziția dumneavoastră. O să vă arăt în continuare că lucrurile stau cum spun eu, nu cum vrea Consiliul Fiscal. Este și mai bine că sunteți mult mai temători.”

Teodorovici: „Mă miră declaraţia domniei sale, îşi depăşeşte atribuţiile de Preşedinte al Consiliului Fiscal. Acest consiliu are alte atribuţii, emite opinii atunci când se fac bugete, opinii de care noi ţinem cont dar suntem liber să avem şi noi opinia noastră. S-a văzut an de an, ce am spus noi a fost şi ceea ce a fost corect. Dar în timpul ăsta am o întrebare clară şi răspuns foarte clar. Da, asta doreşte opoziţia, tăieri masive, concedieri şi fel de fel de alte aplicări de taxe. Asta ştiu să facă”, a declarat Teodorovici.

sursa. Digi24

LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNȚUL MORȚII S-A ÎNTÂMPLAT ÎN MIEZ DE NOAPTE! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ… (FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe