Secretarul de stat Cristian Winzer, filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri (VIDEO)

Secretarul de stat Cristian Winzer, filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri (VIDEO)

Cristian Winzer, secretar de stat în MAE, face gesturi obscene în club! Winzer, unul dintre tinerii social-democrați și un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost surprins într-un club de fițe din Capitală, într-o ipostază cel puțin ciudată pentru un politician, arată B1 TV. Acesta a fost filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri care au îndrăznit să îl privească.

Secretarul de stat Cristian Winzer, filmat când arăta degetul mijlociu unor tineri

#DIRECT_ONE_7xmhd3#

Deşi are zero experienţă în diplomaţie sau relaţii internaţionale, premierul Mihai Tudose l-a numit pe Winzer, pe 9 august, secretar de Stat în Ministerul Afacerilor Externe! Există însă un alt domeniu în care tânărul are o experienţă vastă: susţinerea oferită PSD. El a fost parte a Tineretului Social Democrat, iar pe Facebook a publicat mesaje de susţinere pentru formaţiunea lui Liviu Dragnea, precum şi poze cu lideri ai partidului. Tot pe Facebook, Cristian Winzer şi-a vărsat năduful pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi i-a cerut demisia.

Numirea lui Cristian Winzer la ministerul de Externe a coincis cu demiterea lui Ştefan Popescu, numit secretar de stat în luna mai de către fostul premier Sorin Grindeanu. Ştefan Popescu este conferenţiar universitar şi are un doctorat la prestigioasa universitate Sorbona. Înlocuitorul său a absolvit un master în științe penale la universitatea privată Nicolae Titulescu.

Ultima oră
21:08 - Klaus Iohannis l-a sunat pe Viktor Orban. Ce a discutat președintele României cu premierul Ungariei
20:59 - Cristian Bușoi: Apelul nostru foarte sincer este ca USR să accepte că următorul Guvern nu poate fi condus decât de președintele PNL. Evident, cu multe condiții pe care le pot pune (VIDEO)
20:29 - Alexandru Kocsis (PNL): Dacă Florin Cîțu și actuala conducere doresc o alianță cu PSD, pot să o facă, dar vor rămâne mult mai puțini decât își imaginează. Zeci de mii de membri vor respinge așa ceva (VIDEO)
20:23 - Strategia PNL în negocierile cu Cioloș, explicată de politologul C. Pîrvulescu: „Nu este momentul oportun pentru pedagogie. Va adânci criza sanitară” (VIDEO)
19:58 - Peste 39.000 de persoane vaccinate cu prima doză vineri. Andrei Baciu: Unii oameni amână vaccinarea până reapare pericolul. Vom ajunge și noi la o viață cvasi-normală ca țările cu rate mari de vaccinare, dar depinde când (VIDEO)
19:45 - Ianis Hagi, dorit de cel mai promițător club din Anglia. Dan Petrescu: „Va face față”
19:27 - Andrei Baciu: România va beneficia de 139.200 de doze de Remdesivir pentru perioada următoare / Din nefericire, în cazul Arbidol nu există studii suficient de ample pe care autoritățile să le poată admite (VIDEO)
19:10 - Dacian Cioloș depune luni în Parlament lista de miniștri și programul de guvernare. Calendarul complet al USR
19:00 - Andrei Baciu: În perioada imediat următoare o să avem 10.000 de doze suplimentare de anticorpi monoclonali. Mai avem o solicitare emisă de 40.000 de doze către state europene care ne pot ajuta (VIDEO)
18:34 - BNR, sceptică în privința capacității Guvernului de absorbție a fondurilor europene, prin PNRR. Radiografie dură a experților