Surse: Senatoarea Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat anti-COVID în octombrie / Zvonuri despre vaccinarea Dianei Şoşoacă au tot circulat pe internet, dar aceasta a negat până acum acest lucru

Surse: Senatoarea Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat anti-COVID în octombrie / Zvonuri despre vaccinarea Dianei Şoşoacă au tot circulat pe internet, dar aceasta a negat până acum acest lucru
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Diana Șoșoacă s-a făcut recunoscută în spațiul public pentru mesajele ei împotriva restricțiilor anti-COVID, dar și prin mesajele ei în care atacă clasa politică actuală.

Informațiile privind posibila vaccinare a Dianei Șoșoacă au circulat foarte mult prin intermediul rețelelor sociale.

Miercuri, în plin scandal în Parlament legat de obligativitatea introducerii certificatului verde, au apărut în media noi informaţii despre posibila vaccinare a Dianei Şoşoacă. Astfel, surse citate de veridica.ro susţin că senatoarea Diana Șoșoacă s-ar fi vaccinat în luna octombrie. Cei de la veridica susţin că au încercat să obţină un punct de vedere de la Diana Şoşoacă, dar nu au reuşit

Publicația Adevărul a prezentat, pe 14 octombrie, o postare în care Șoșoacă amenința că va da în judecată persoanele ce-i publică informațiile din dosarul medical.

Așadar, informația privind vaccinarea Dianei Șoșoacă rămâne sub semnul întrebării. Aceasta a declarat pentru evz.ro că nu se vaccinează și nici nu s-a vaccinat.

Gigi Becali, alături de Șoșoacă, s-ar fi vaccinat

Conform publicației ActiveNews.ro, Alexandra Păcuraru de la Realitatea TV susținea, în cadrul unui grup de Whatsapp, că a văzut certificatele de vaccinare a lui Gigi Becali și a Dianei Șoșoacă, dar aceste informații nu au la bază dovezi concludente.

Diana Șoșoacă, replici dure la adresa oamenilor ce cred în COVID

Cu câteva zile în urmă, Diana Șoșoacă a transmis mai multe critici la adresa oamenilor ce nu contestă existența virusului COVID, aceste afirmații având la bază filmarea pe care doamna senator a realizat-o la morga institutului „Marius Nasta”.

„Pentru toți cretinii care comentați, înnebuniți de carcalacul care v-a luat mințile, Părintele Măcriș a fost găsit inert în casa dimineața. Avea 40 de ani, sănătos tun. Întâmplător este părintele meu duhovnic, CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU, CEL MAI BUN CONSILIER AL MEU, OMUL CARE NE-A FOST CEL MAI APROAPE IN ULTIMUL AN SI JUMĂTATE. Eu sunt nașa fetitei lui cele mici. AZI TREBUIA SA IMI DEA INFORMAȚII EXTREM DE IMPORTANTE.

Nu a mai apucat. Se pare ca acțiunea din Spitalul Marius Nasta a deranjat sistemul.
Pentru voi, idioților, imbecililor, care ati facut din covid un țel în viață și va raportați la o boala mai ceva ca la Dumnezeu, sper sa va ia Ala rău pe toti, pentru ca din cauza unor inutili ca voi, s-a ales praful de lumea asta. Dispăreți!”, a declarat aceasta.