Senatorii PNL îl trag la răspundere pe Crin Antonescu pentru situația din partid: Aceștia se plâng de atitudinea consilierilor săi și a unor miniștri

Senatorii PNL îl trag la răspundere pe Crin Antonescu pentru situația din partid: Aceștia se plâng de atitudinea consilierilor săi și a unor miniștri

Senatorii PNL se revoltă împotriva lui Crin Antonescu din cauza situației din partid. Aceștia au boicotat în semn de protest ședința de luni din Senat.

Parlamentarii PNL s-au plâns lui Antonescu că anumiți consilieri și miniștri ai săi nu vor și nu prea au atribuții să le rezolve problemele locale, scrie pesurse.ro.

Senatorul PNL de Galați Paul Ichim a fost primul care i-a reproșat liderului PNL atitudinea consilierilor săi față de demnitarii partidului.

„Cum e posibil domnule președinte ca unui senator al României să i se vorbească cu atâta impertinență? Vreau să vin până la dumneavoastră și sunt tratat ca un golan”, a declarat unul dintre senatorii PNL la ședința grupului parlamentar la care a participat și Crin Antonescu.

Imediat, și restul senatorilor s-au plâns lui Antonescu de consilierii săi de la Senat și de la partid, care „îi fac numai rău prin felul în care acționează și vorbesc în numele său”.

„Președintele greșește cu asemenea oameni. Încă un ‘avion de la Voroneț’ și poate să plece acasă că nu îl mai alege nimeni. Nu e posibil ca al doilea om în stat să fie batjocorit în asemenea hal de consilier nepricepuți”, a mai spus unul dintre participanții la șendință.

Senatorii PNL au mai declarat că anumiți miniștri, precum Eugen Nicolăescu și Daniel Chițoiu își bat joc de ei.

„Promit tot felul de lucruri și când îi cauți la telefon nu sunt de găsit niciodată. Dacă îi prind pe la Parlament, fac ce fac și ne prostesc în față”, a declarat un senator din Moldova.

Un alt parlamentar din Ardeal chiar i-a acuzat pe cei doi miniștri că au o agendă proprie și răspund la alte comenzi.

„Așa am văzut eu în ochii lui când i-am povestit de Chițoiu și Eugen. Păi ăia pun în funcții neamuri, prieteni și aproape deloc oameni dați de organizații. Dacă te iei de ei spun că nu pot, că premierul, că ăia și pe dincolo”, a mai spus senatorul PNL din Ardeal.

Urmăriți B1TV.ro și pe