„Bomba” de la Guvern: Cine e Oana Bulai, cel mai nou consilier al premierului Dăncilă. A studiat respiraţia inimii, shamanism şi Reiki

Bomba de la Guvern: Cine e Oana Bulai, cel mai nou consilier al premierului Dăncilă. A studiat respiraţia inimii, shamanism şi Reiki

Asta-i pofta ce-a poftit! Şi-a dorit mai multe femei în executiv, iar visul său a devenit realitate. Liviu Dragnea poate mustăci satisfăcut, după ce în Guvernul Dăncilă şi-au făcut loc tot mai multe doamne şi domnişoare. Ultima sosită – o consilieră care arată ca o adevărată bombă sexy. Haideţi să vedem cine este noua consilieră a premierului Viorica Dăncilă!

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Oana Gianina Bulai a fost numită în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă. Aşadar, de la consilieră personală a lui Ionel Arsene, șeful CJ Neamț, recent eliberat din pușcărie, tânăra blondină a devenit consiliera premierului.

Oana Gianina Bulai este administratorul public al judeţului Neamţ, funcţie pe care o ocupă de un an. Ea a fost şi consilier judeţean, post din care a demisionat pentru a ocupa funcţia de consilier personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, suspendat din funcţie după ce a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă. Şi… se pare că profunzimea ei a fost cea care a recomandat-o pentru postul de consilier.

Cine e Oana Bulai, cel mai nou consilier al premierului Dăncilă. A studiat respiraţia inimii, shamanism şi Reiki

Citeste mai mult: adev.ro/p68wij

„Am vrut să vorbescc cu toată lumea… câteodată e de ajuns atât.”, a spus Bulai.

Pe blondină o mai recomandă cursurile de respiraţia inimii, shamanism şi Reiki.Aşadar, Oana Gianina Bulai o va consilia de acum pe Viorica Dăncilă pe probleme de educaţie şi sănătate. Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Ultima oră
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța
20:29 - Cătălin Drulă: Centura orașului Bacău, deschisă integral traficului. Proiectul, finalizat în avans față de termenul contractual