Și-a făcut o fotografie și a postat-o pe Instagram, însă în scurt timp a început să primească fel de fel de comentarii de la prietenii săi. Detaliul care i-a scăpat a fost însă observat de toți (FOTO)

Și-a făcut o fotografie și a postat-o pe Instagram, însă în scurt timp a început să primească fel de fel de comentarii de la prietenii săi. Detaliul care i-a scăpat a fost însă observat de toți (FOTO)

Își făcuse o fotografie într-o rochie de seară și a postat-o pe Instagram, dar în scurt timp a primit fel de fel de comentarii. Când s-a uitat mai bine a observat detaliul care îi scăpase și care făcuse deliciul prietenilor săi virtuali.

Nu s-a supărat prea tare și a decis la rândul său să dea fotografia și pe Twitter. În scurt timp, imaginea s-a viralizat.

Mai precis, poza nevinovată a lui Connie White, în vârstă de 22 de ani, din Falkirk, Scoția, a devenit subiect de glume din cauza unei reflexii nefericite din oglindă. Deși în realitate este piciorul său, acesta apare ca și cum ar fi cu totul altceva.

„Am pus această fotografie pe Insta și cineva mi-a spus că arată ca și cum aș avea un organ sexual masculin între picioare”, a scris Connie pe Twitter. Postarea a avut 23.000 de likeuri și 1.200 de repostări.

Cineva i-a comentat: „Da, am zărit și eu după ce m-am uitat un minut. Are dreptate, așa pare”.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”