Silvian Ciupercă, fost președinte al CJ Ialomița, ar fi fost găsit mort într-un șanț din Vâlcea / PSD transmite condoleanțe: „Și-a dedicat întreaga carieră valorilor de stânga”

Silvian Ciupercă, fost președinte al CJ Ialomița, ar fi fost găsit mort într-un șanț din Vâlcea / PSD transmite condoleanțe: „Și-a dedicat întreaga carieră valorilor de stânga”
Foto: Facebook @ Marian Pavel

Silvian Ciupercă, fost deputat și fost președinte al Consiliului Județean Ialomița, s-a stins din viața la vârsta de 73 de ani, arată un comunicat transmis duminică de PSD. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că politicianul ar fi fost găsit mort într-un șanț din localitatea Bălcești, județul Vâlcea.

PSD, mesaj de condoleanțe după moartea lui Silvian Ciupercă

Social-democrații spun că fostul deputat „și-a dedicat întreaga carieră valorilor de stânga”.

„Partidul Social Democrat transmite sincere condoleanțe familiei domnului Silvian Ciupercă! Am aflat cu tristețe vestea trecerii în neființă a fostului președinte al Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă.

Domnul Silvian Ciupercă și-a dedicat întreaga carieră valorilor de stânga și a contribuit la consolidarea social-democrației în județul Ialomița. În aceste momente grele, Partidul Social Democrat transmite familiei, colegilor și tuturor oamenilor care l-au cunoscut și apreciat, sincere condoleanțe! Dumnezeu să Îl odihnească în pace!”, se arată în comunicatul PSD.

Fostul președinte al CJ Ialomița ar fi fost găsit mort într-un șanț din județul Vâlcea

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că o persoană a sunat la 112, duminică, după ora 7, pentru a anunța că trupul unui bărbat se află într-un șanț de pe marginea unui drum din Bălcești.

Polițiștii l-ar fi identificat ca fiind Silvian Ciupercă, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi realizată necropsia și stabilită cauza decesului.

În vârstă de 73 de ani, Silvian Ciupercă a fost profesor de matematică și a ocupat mai multe funcții publice – primar al orașului Țăndărei (1996-2000), deputat al României (2000-2004) și președinte al Consiliului Județean Ialomița (2004-2015).

Urmăriți B1TV.ro și pe