Sorin Grindeanu, replică voalată la acuzele făcute de Gabriela Firea: "Adversarii PSD se află în afara partidului"

Sorin Grindeanu, replică voalată la acuzele făcute de Gabriela Firea: "Adversarii PSD se află în afara partidului"

Premierul Sorin Grindeanu a replicat timid pe Facebook după ce duminică seară primarul general Gabriela Firea l-a acuzat de de "comunicare instituțională proastă".

Șeful executivului a ținut să sublinieze că "adversarii PSD se află în afara partidului" aruncând săgeți la situațiile tensionate din interiorul PNL și USR.

În schimb, premierul a ținut să se laude cu datele statistice privind creșterea economică și să readucă aminte de promisiunile făcute de partid prin programul de guvernare.

"A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere.

Guvernul României a înțeles nevoile și așteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creștere economică – cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înființează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creștere. Banca Mondială a îmbunătățit prognoza legată de creșterea economică de anul acesta. Așa cum am spus întotdeauna, mai avem foarte multe de făcut – acesta este drumul pe care am pornit și pe care suntem deciși să mergem în continuare. Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective si priorități pe care le împărtășim cu toții.

Adversarii PSD se află în afara partidului. PNL si USR traversează grave crize de conducere și o lipsă totală de proiecte.

În continuarea unei bune guvernări, avem nevoie de investiții și relații consolidate la nivelul Europei și nu numai.

Joi, mă voi întâlni cu premierul francez, Edouard Philippe. De asemenea, mă voi întâlni cu Secretarul General al OCDE, Angel Gurria. Aderarea țării noastre la OCDE este un obiectiv important pentru Guvernul pe care-l conduc. Acestea, odată cu ridicarea nivelului de trai al românilor și repornirea motorului investițiilor, sunt prioritățile Guvernului acum.",este postarea integrală a premierului.

Scandalul dintre cei doi lideri PSD a pornit după ce Gabriela Firea s-a plâns de comunicarea care există între guvern și Primăria Capitalei. (Detalii AICI)