Sorin Oprescu, la "Evenimentul Zilei": PDL nu poate fi niciodată egalul USL

Sorin Oprescu, la "Evenimentul Zilei": PDL nu poate fi niciodată egalul USL

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit, marți, în platoul emisiunii “Evenimentul Zilei”, difuzată de B1 TV, despre problematica bugetului Capitalei pe 2011 precum și despre posibilitatea ca edilul să fie sprijinit de Uniunea Social Liberală (USL) la următoarele alegeri pentru Primăria Capitalei.

Oprescu spune că nu a existat nicio discuție privind o eventuală susținere a sa la viitoarele alegeri pentru Primăria Capitalei, menționând că le-a mulțumit lui Victor Ponta și Crin Antonescu pentru intenția manifestată de cei doi de a îl susține.

Oprescu, despre eventualul sprijin al USL

Edilul a declarat că nu a făcut niciodată blat cu nimeni, vizavi de recentele acuzații conform cărora s-ar fi aliat cu USL-ul, ci doar cu bucureștenii. „A fost clar când m-au ales din postura de independent ce părere aveau despre implicarea politicului”, spune Oprescu.

Oprescu: Am făcut blat cu bucureștenii

Sorin Oprescu a dezbătut alături de moderatorii emisiunii, Robert Turcescu și Ion Cristoiu, și despre bugetul Capitalei pe 2011. Primarul General spune că nu a fost căutat niciodată de liderul PDL București, Elena Udrea, pentru o întâlnire în care să se discute problemele Capitalei.

Întrebat ce va face dacă și PDL-ul își va oferi susținerea, Oprescu a spus că le va „mulțumi așa cum am făcut și în cazul USL-ului”.

Acesta a declarat că nu poate pune PDL și USL pe picior de egalitate până când nu va fi sigur că „ăștia vor binele Bucureștiului”.

Sorin Oprescu a mai adăugat că PDL nu poate fi niciodată egalul USL pentru că fiecare poartă amprenta sa în rândul populației. În ceea ce privește Consilierii Generali, edilul spune că nu contează de la ce partid vin atâta timp cât bucureștenii i-au votat.

Oprescu: PDL nu va fi niciodată egalul USL

Ultima oră
00:06 - Fost ministru francez al justiției, inculpat pentru corupție și abuz de putere: Rachida Dati e cercetată pentru activitatea sa de avocat al Renault în vremea lui Carlos Ghosn, când era și eurodeputată
00:00 - Medicul Adrian Marinescu, despre a treia doză de vaccin anti-COVID: Să putem lua în calcul noile mutații
23:54 - Premierul Florin Cîțu: “Dacă mai e nevoie ne vom mai vaccina o dată”
23:20 - Valeriu Gheorghiță, despre eșecul campaniei de vaccinare: Cred că vorbim despre o problemă sistemică. Ține de încrederea populației în autorități și de educație
23:04 - Florin Cîțu: PNRR va fi aprobat în septembrie. Primii bani ar putea veni în noiembrie, dar anumite proiecte ar putea începe mai devreme cu resurse de la buget și decontăm din PNRR
23:03 - Premierul Cîţu, despre afirmația ministrului Sportului la adresa Anei Maria Popescu: A fost un comentariu nefericit
22:35 - Valeriu Gheorghiță, despre valul 4 al pandemiei: Cifrele arată bine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fim preocupați sau să nu luăm în serios toată această situație
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declarația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit