Tanczos Barna, întâlnire cu Peter Szijjarto în ultima zi a vizitei oficiale în Ungaria: „Am prezentat detaliile strategiei României în ceea ce privește gestionarea deșeurilor. Poluarea nu ține cont de granițe”

Tanczos Barna, întâlnire cu Peter Szijjarto în ultima zi a vizitei oficiale în Ungaria: „Am prezentat detaliile strategiei României în ceea ce privește gestionarea deșeurilor. Poluarea nu ține cont de granițe”
foto: Facebook @ Tanczos Barna

Tanczos Barna, ministrul Mediului, efectuează o vizită oficială în Ungaria, iar în a treia și ultima zi a deplăsării sale, joi, s-a întâlnit cu Peter Szijjarto, ministrul ungar pentru Comerț Exterior și Afaceri Externe, alături de care a discutat despre problema poluării râului Tisa, depozitarea ilegală de deșeuri, reglementarea europeană a surselor verzi de energie, Strategia Regiunii Dunării și proiectele de cooperare transfrontalieră.

Tanczos Barna s-a întâlnit cu Peter Szijjarto în ultima zi a vizitei oficiale în Ungaria. Ce au discutat cei doi oficiali

„Azi am avut o întrevedere cu ministrul Comerțului Exterior și al Afacerilor Externe al Ungariei, Szijjártó Péter. În cadrul întâlnirii am discutat problema poluării râului Tisa, depozitarea ilegală de deșeuri, reglementarea europeană a surselor verzi de energie, Strategia Regiunii Dunării și proiectele de cooperare transfrontalieră.Am prezentat detaliile strategiei României în ceea ce privește gestionarea deșeurilor, care reprezintă o soluție pentru problema deșeurilor transportate peste granițele statelor de către apele curgătoare”, a declarat ministrul Mediului.

Peter Szijjarto a propus să fie organizată cât mai curând o întânire a Comisiei mixte româno-ungare penru protecția mediului și a apelor, iar Tanczos Barna a propus ca următoarea întâlnire să aibă loc în România.

„Poluarea nu ține cont de granițe, de aceea este important ca statele vecine să coopereze în soluționarea acestei probleme. Domnul Szijjártó Péter a propus să aibă loc cât mai curând o întâlnire a Comisiei mixte româno-ungare pentru protecția mediului și a apelor. Cu această ocazie am făcut invitația ca următoare întâlnire a Comisiei să aibă loc în România”, a mai precizatTanczos Barna.

Ultima oră
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)