Tatăl lui Șerban Huidu a fost dat afară din PP-DD fără nicio explicație

Tatăl lui Șerban Huidu a fost dat afară din PP-DD fără nicio explicație

Flori Huidu, tatăl fostului ”cârcotaș” Șerban Huidu, a fost anunțat, marți, că a fost exclus din PP-DD.

Potrivit acestuia, politicianul nu a primit nicio explicaţie cu privire la motivele pentru care a fost dat afară din partid.

Tatăl lui Şerban Huidu crede însă că în spatele acestei decizii sunt anumite pretenţii financiare şi anume înlocuirea sa cu un candidat mai înstărit.

„Este vorba de un abuz grosolan, o bătaie de joc, pentru că nu-mi spun de ce fapte mă fac vinovat, adică ce am greșit. În decizia primită prin executor judecătoresc se menționează ca motiv un articol 16, care la litera F nu se potrivește cu statutul pe care îl am eu. Deci e o nebuloasă. Ei intenționează să mă dea afară pentru că aici trebuie să pună un alt candidat în locul vacantat la Senat, pe care să îl stoarcă de bani. Se aude că și postul meu de consilier l-au scos la vânzare. Așa că mâine  (n.r.- miercuri) voi convoca o conferința de presă unde voi prezența probele, să arăt eu poporului ce înseamnă acest nenorocit de Diaconescu.(…) Cu mine au terminat-o, dar aș vrea să știe poporul ce înseamnă acest ordinar de Dan Diaconescu. Atâta vreme cât mie nu-mi spun cu ce am greșit, bineînțeles că voi face contestație!”, a spus Florin Huidu pentru Ring.

De cealaltă parte, Dan Diaconescu a declarat că nu cunoaște problemele întâmpinate în partid de Florin Huidu și că, în prezent, este mai preocupat de soarta postului OTV care a fost închis.


Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani