Traian Băsescu: Abordarea PSD, ca două trenuri care merg pe aceeași linie și vin, cu viteză, din direcții opuse. Există pericolul de revenire la dezechilibre macroeconomice majore (VIDEO)

Traian Băsescu: Abordarea PSD, ca două trenuri care merg pe aceeași linie și vin, cu viteză, din direcții opuse. Există pericolul de revenire la dezechilibre macroeconomice majore (VIDEO)

Liderul PMP, Traian Băsescu, a comparat duminică, în cadrul emisiunii ”X-Press” de pe B1 TV, programul de guvernare anunțat de PSD cu doi trenuri care merg cu viteză pe aceeași linie, în sens opus.

În campania electorală, ”la PSD a fost o abordare pragmatică, bazată pe multă minciună. Ei au următoarea abordare: parcă ar fi două trenuri care merg pe aceeași linie și vin din direcții opuse, amândouă cu 100 km/h. Vă dați seama ce se întâmplă când se ciocnesc la viteza asta, că nimeni nu pune frână? Pe de o parte anunță reducere majoră de fiscalitate, iar pe de altă parte creșteri de cheltuieli. Poți să ai o astfel de abordare, dar în etape, prudent. (…) Să le faci pe amândouă simultan, mi se pare că pur și simplu joacă țara la ruletă. Există pericolul de revenire la dezechilibre macroeconomice majore. (…) Românii vor înțelege în cursul anului 2017 că ce s-a vândut în campania electorală de către PSD este un vis frumos care nu poate fi atins în 2017”, a declarat Băsescu.

Traian Băsescu: Abordarea PSD, ca două trenuri care merg pe aceeași linie și vin, cu viteză, din direcții opuse. Există pericolul de revenire la dezechilibre macroeconomice majore

#DIRECT_ONE_l7q59a#

Întrebat dacă este de părere că PSD se va duce la Cotroceni cu propunerea ca Liviu Dragnea să fie premier, lideul PMP a răspuns: ”Nu. În primul rând, președintele nu poate să încalce legea. Eu nu discut dacă e constituțională sau neconstituțională, dar președintele are pe birou o lege, nu poate să o încalce prin desemnarea lui Liviu Dragea. Deci, este exclus, după părerea mea, ca PSD-ul să meargă cu Liviu Dragnea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe