Traian Băsescu, despre procurorii care l-a trimis în instanță: „Au avizat trimiterea mea în judecată pentru că doamna Firea s-a simţit ameninţată” (FOTO)

Traian Băsescu, despre procurorii care l-a trimis în instanță: „Au avizat trimiterea mea în judecată pentru că doamna Firea s-a simţit ameninţată” (FOTO)
Foto: libertatea.ro

Fostul președinte Traian Băsescu a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care susține că procurorii din cazul său, Adina Petrescu și Camelia Sutiman, fac jocuri prin care încearcă să își asigure o funcție înaltă în cadrul Parchetului.

Traian Băsescu a fost trimis în judecată în dosarul în care este acuzat că ar fi amenințat-o pe Gabriela Firea, actual primar general la Capitalei. .

„De bună seamă, nu este un dosar politic
Aflu de la un post de televiziune că procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman (aflată în continuă consultare cu Mihalache), au avizat trimiterea mea în judecată pentru că doamna Firea s-a simţit ameninţată şi s-a speriat de declaraţiile mele la adresa soţului, primar de Voluntari.

Cu certitudine, cînd Ponta şi Antonescu însoţiţi de Doamna Firea mobilizau şi instigau zeci de mii de oameni să urle pe stadioane “Băsescu la puşcărie” nu era nici o ameninţare, era o dezmierdare. Cum dezmierdare era şi când doamna Firea o acuza în mod mincinos pe fiica mea că a făcut o tranzacţie ilegală.

Oare unde erau procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman când asupra mea şi a familiei mele se proferau aceste ameninţări ?
Până la urmă, ce nu face Doamna Camelia Sutiman pentru un nou mandate de Procuror Sef Secţie …
Am convingerea că Parchetul General trebuie să rămână în afara jocurilor politice”, scrie Traian Băsescu.

Traian Băsescu, despre procurorii care l-a trimis în instanță