Traian Băsescu: „Există suspiciunea de fraudare a referendumului. Unii s-au repezit să strângă buletine, ații liste de CNP-uri, dați-le înapoi”

Traian Băsescu: „Există suspiciunea de fraudare a referendumului. Unii s-au repezit să strângă buletine, ații liste de CNP-uri, dați-le înapoi”

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat vineri seară, la sediul de campanie, că există suspiciunea de fraudare a referendumului, precizând că votul multiplu va fi imposibil de detectat din cauza organizării realizate de USL.

„Există suspiciunea de fraudare a referendumului. Listele suplimentare nu apar evidenţiate separat în procesele verbale. Acest lucru face aproape imposibil de detectat votul multiplu. Nu pot să nu coroborez cu faptul că s-au deschis secţii de votare te miri unde. România este o ţară ca nici una alta într-un proces electoral, iar guvernul a organizat secţii de votare în baruri, restaurante, vestiare şi apartamente particulare. Pentru prima dată nu se stabileşte numărul de ştampile din secţiile de votare. Ştampilele nu sunt personalizate pentru secţiile de votare. Formularul proceselor verbale nu are nicio rubrică să se facă menţiuni despre starea sigiliilor la deschiderea urnelor
”, a spus Băsescu.

El a transmis românilor încă o dată „să nu fie părţaşi la o gravă ilegalitate”.

„Antonescu a devenit dintr-o dată extrem de interesat de democrație, la un referendum al cărui rezultat este o lovitură de stat. Încearcă să legalizeze o lovitură de stat. România a  avut deja pierderi enorme din cauza acțiunii politice condusă de Antonescu și Ponta, și în calitate de președinte ales, le cer românilor să nu fie părtași la o gravă ilegaltiate care a dus la decapitarea conducerii statului. Le cer românilor să înțeleagă că astăzi au văzut decapitare, mâine aceeași furie, același dispreț pentru Constituție al lui Antonescu și Ponta, se poate prăbuși asupra lor. Unii s-au repezit să strângă buletine, ații liste de CNP-uri, dați-le înapoi”,
a mai spus Băsescu.

Băsescu: Există suspiciuni că referendumul va fi fraudat

Embed: " />