Traian Băsescu, întrebat de membrii guvernului condus de Grindeanu: "Nu îmi dați testul ăsta că nu știu numele miniștrilor. Mă faceți de râs!" (VIDEO)

Traian Băsescu, întrebat de membrii guvernului condus de Grindeanu: "Nu îmi dați testul ăsta că nu știu numele miniștrilor. Mă faceți de râs!" (VIDEO)

Invitat în emisiunea Dosar de Politician, Traian Băsescu a fost întrebat de Silviu Mănăstire dacă știe numele miniștrilor din actualul guvern și activitatea acestora. Fostul președinte a răspuns amuzant că nu vrea acest test pentru că "se face de râs" deoarece știe numele doar a 3-4 miniștri.

"Nu îmi dați testul ăsta că nu știu numele miniștrilor. Mă faceți de râs. Nu știu guvernul României. O știu pe Olguța la Muncă, pe Grindeanu, pe doamna Sevil și cam atât, și pe ministrul Finanțelor pentru că îl știu de pe când era director la Navrom Galați.

Mi se pare că s-au amăgit toți că a guverna înseamnă a anunța că mărim salarii, că mărim nu știu, ori nu asta înseamnă a guverna. Pe de altă parte, acest guvern mi se pare mai instabil decât guvernul tehnocrat: dispute în interiorul PSD, Ponta și din cei din spatele lui cu Dragnea, dincolo Tăriceanu cu Constantin la ALDE. E ceva așa neclar, nu îi înțeleg.

Realitatea este că au fost incapabili să gestioneze succesul electoral. În loc să avem un guvern care vine o dată pe săptămâna un premier cu miniștrii lângă el și facem asta- facem asta, nu aflăm nimic, ne ducem la fonduri europene și nu au făcut nimic mai mult ca guvernul tehnocrat", a afirmat Traian Băsescu.

Traian Băsescu, întrebat de membrii guvernului condus de Grindeanu: "Nu îmi dați testul ăsta că nu știu numele miniștrilor. Mă faceți de râs!"

#DIRECT_ONE_f3xyhr#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:44 - Ministrul Culturii, după scandalul din Parlament generat de discursul unui deputat UDMR: E un dublu pericol – radicalizarea unei minorități și contraradicalizarea unor forțe politice românești. Se alimentează reciproc (VIDEO)
13:36 - Unde se pot vedea meciurile decisive, de joi, pentru calificarea în optimile CM Qatar 2022
13:36 - Secretarul General NATO, Jens Stoltenberg, la București: Europa trebuie să se pregătească pentru mai mulți refugiați din Ucraina
13:28 - Nouă lovitură grea pentru Simona Halep! Jucătoarea româncă întâmpină probleme şi la antrenamente
13:25 - Mario Iorgulescu a postat o fotografie în care apare alături de interlopul din Timișoara Sorin Udrea. „Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România”
13:19 - Italia se pregătește să naționalizeze una dintre cele mai mari rafinării din Europa deținută de Lukoil
13:13 - Bogdan Aurescu, în conferință cu Antony Blinken: Parteneriatul Strategic România – SUA e la cel mai înalt nivel / Am discutat și despre Visa Waiver / Eforturile României vor fi utile când vom începe reconstrucția Ucrainei (VIDEO)
13:12 - Casa Albă, în straie de sărbătoare! Cum arată decorul de Crăciun ales de Jill Biden (FOTO)
12:57 - Marcel Ciolacu, întâlnire cu Jens Stoltenberg (NATO): „Am subliniat contribuția țării noastre la securitatea și stabilitatea regiunii Mării Negre” (FOTO)
12:54 - Dispute între SUA și UE pe marginea prețurile la GNL. Americanii acuză inclusiv revânzarea gazelor de către anumite firme europene