Traian Băsescu, întrebat de membrii guvernului condus de Grindeanu: "Nu îmi dați testul ăsta că nu știu numele miniștrilor. Mă faceți de râs!" (VIDEO)

Traian Băsescu, întrebat de membrii guvernului condus de Grindeanu: "Nu îmi dați testul ăsta că nu știu numele miniștrilor. Mă faceți de râs!" (VIDEO)

Invitat în emisiunea Dosar de Politician, Traian Băsescu a fost întrebat de Silviu Mănăstire dacă știe numele miniștrilor din actualul guvern și activitatea acestora. Fostul președinte a răspuns amuzant că nu vrea acest test pentru că "se face de râs" deoarece știe numele doar a 3-4 miniștri.

"Nu îmi dați testul ăsta că nu știu numele miniștrilor. Mă faceți de râs. Nu știu guvernul României. O știu pe Olguța la Muncă, pe Grindeanu, pe doamna Sevil și cam atât, și pe ministrul Finanțelor pentru că îl știu de pe când era director la Navrom Galați.

Mi se pare că s-au amăgit toți că a guverna înseamnă a anunța că mărim salarii, că mărim nu știu, ori nu asta înseamnă a guverna. Pe de altă parte, acest guvern mi se pare mai instabil decât guvernul tehnocrat: dispute în interiorul PSD, Ponta și din cei din spatele lui cu Dragnea, dincolo Tăriceanu cu Constantin la ALDE. E ceva așa neclar, nu îi înțeleg.

Realitatea este că au fost incapabili să gestioneze succesul electoral. În loc să avem un guvern care vine o dată pe săptămâna un premier cu miniștrii lângă el și facem asta- facem asta, nu aflăm nimic, ne ducem la fonduri europene și nu au făcut nimic mai mult ca guvernul tehnocrat", a afirmat Traian Băsescu.

Traian Băsescu, întrebat de membrii guvernului condus de Grindeanu: "Nu îmi dați testul ăsta că nu știu numele miniștrilor. Mă faceți de râs!"

#DIRECT_ONE_f3xyhr#