Traian Băsescu: N-am crezut că USL va vinde stabilitatea țării să acapareze funcții

Traian Băsescu: N-am crezut că USL va vinde  stabilitatea țării să acapareze funcții

Traian Băsescu a criticat miercuri politica necinstită a USL de la preluarea puterii, arătând că evoluția evenimentelor din ultimele săptămâni denotă imaturitatea politică a celor care conduc partidele Uniunii. De asemenea, Băsescu a făcut un apel și la conducătorii respectivelor partide – Ponta, Antonescu și Voiculescu – ”să fie cinstiți în relația cu românii.”

Domnul Ponta a mutat necinstea până la Bruxelles. El crede că acolo sunt oameni cu care discuți cum discută el în PSD, adică necinstit. Le explică faptul că trebuie să cheme Parlamentul ca să pună în claritate condițiile impuse de CCR. Crede că oamenii politici din România sau despre mine crede că sunt un om foarte naiv” a declarat Traian Băsescu.

Ponta încă mai crede că relația cu Bruxelles-ul încă poate fi ca cea din 2004, când PSD practica limbajul dublu. România nu a mai mințit în afară după 2004, România nu a mai utilizat limbaj dublu” a atenționat președintele suspendat.

De asemenea, Traian Băsescu a explicat că atunci când a acceptat numirea lui Victor Ponta și un Guvern USL a vizat în primul rând stabilitatea țării.

”N-am crezut că pentru Antonescu și Ponta dorința de a acapara instiituțiile statului e mai mare decât nevoia de a menține țara stabilă politic. E cea mai puternică probă de lipsă de maturitate politică” a spus Băsescu.

Băsescu a criticat politica necinstită a USL

Embed: " />
Ultima oră
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor