Traian Băsescu despre ‘licheaua în politică’: ‘Ce nenorocire, Cristescule! Din om fără serviciu erai să ajungi senator. Vorba lui Iohannis: ghinion!’

Traian Băsescu despre 'licheaua în politică': 'Ce nenorocire, Cristescule! Din om fără serviciu erai să ajungi senator. Vorba lui Iohannis: ghinion!'

Traian Băsescu dă definiția, marți, într-o postare pe Facebook, a ‘lichelei politice’.

Fostul președinte, actual europarlamentar din partea PMP, Băsescu spune că a văzut multe în anii petrecuți pe scena mare apoliticii. Unele întâmplări au avut loc chiar sub ochii săi, acesta dând ca exemplu cazul lui Radu Cristescu.

Cristescu a plecat de la PMP la PRU, un ‘traseist politic’ care acum vrea să ocupe scaunul de senator lăsat liber de Băsescu, după plecarea la Bruxelles.

DISPERARE LA PRO TV! CABRAL E LA PĂMÂNT! A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

„Licheaua în politică sau vorba lui Iohannis: ghinion!

Rar se întâmplă ca o lichea politică să plătească ceva. Licheaua din politică pleacă din partid la alt partid, unde, de regulă, este primită cu o funcţie dar şi cu obligaţia de a fi harnic în spaţiul public în a murdări cât mai consistent posibil partidul, dar şi pe cei din conducerea partidului din care a plecat.

Licheaua nu are limite, nu are scrupule, nu are decenţă. Îl mână doar interesul de a se dovedi util noilor stăpâni politici, dar şi presei care degrabă îl ridică la rangul de stea a partidului din care a plecat, desi el este doar un “neica nimeni” politic. Desigur, imediat ce începe să-şi debiteze mizeriile este etichetat de unii jurnalişti ca fiind un “fost apropiat” al foştilor şefi politici.

DRAMĂ ÎN SHOWBIZ! VIOREL LIS E GATA! OANA A PREGĂTIT POMANA! IMAGINI SFÂȘIETOARE

Şi ce credeţi că păţeşte licheaua într-o zi. Fostul lui şef, cel care îl pusese pe listă la Senat imediat după el, pleacă din Senatul României la Parlamentul European. Licheaua pur şi simplu înnebuneşte, se agită, îşi revendică locul de Senator al partidului pe care l-a părăsit şi l-a denigrat, încearcă, fără succes, să găsească o organizaţie care să falsifice acte şi să confirme că el, licheaua, a muncit neştiut de nimeni într-o micuţă organizaţie teritorială pentru partid, în timp ce la televizor umilea liderii şi partidul pe listele căruia a candidat pe locul 2 la Senat la Bucureşti.

Nimic nu merge.

ÎMPĂCAREA ANULUI! BIANCA DRĂGUȘANU, DEZMĂȚ TOTAL CU VICTOR SLAV! BOTEZATU I-A PRINS ÎN FAPT

Licheaua face o ultimă încercare. Fără nominalizare de la partid, obligatorie după lege, depune o contestaţie la Parlament şi încearcă să convingă Comisia Juridică din Senat că el este următorul după demisionarul bruxellizat, mizând pe ura sinceră a pesediştilor faţă de proaspătul transferat în Capitala Uniunii Europene. Nici aşa n-a mers. Cazanciuc dă cu contestaţia Numărului 2 de pământ şi-şi convinge colegii că legea nu poate fi încălcată.

Ce nenorocire, Cristescule! Din om fără serviciu erai să ajungi senator. Uneori, chiar şi lichelele îşi primesc răsplata..

Asta-i viaţa, Cristescule!”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ! ANAMARIA PRODAN A AJUNS LA CIMITIR! S-A ÎNTÂMPLAT LA UN AN DE LA MOARTEA IONELEI PRODAN

În locul lui Traian Băsescu va merge în Senat Cătălin Lucian Iliescu, al 8-lea candidat de pe listaPMPla parlamentare în Capitală.

Urmăriți B1TV.ro și pe