Tudor Chirilă: Ăștia nu vor DECÂT să fure și ne-o demonstrează zilnic

Tudor Chirilă: Ăștia nu vor DECÂT să fure și ne-o demonstrează zilnic

Ăștia nu vor decât să fure și ne-o demonstrează zilnic. Aceasta este concluzia la care a ajuns Tudor Chirilă, în contextul în care PSD-ALDE nu și-au respectat promisiunile făcute medicilor în ceea ce privește majorarea de salarii, dar sunt foarte dedicați modificării legii, astfel încât să scape de răspundere.

Artistul mai dă de înțeles că atitudinea PSD-ALDE este un atac la siguranța națională pentru că, practic, duce la plecarea medicilor din țară.

”Mai tineti minte cresterile salariale PSD din sanatate? Ca ziceau ca ii aduc pe medici la nivel european? Hai ca nu e greu, era acum cateva luni. Luati de aici. Intre timp ei nu stau chiar degeaba, (C)iordache merge inainte cu legea care sterge interdictiile ANI aplicabile parlamentarilor in perioada 2007-2013. Astia nu vor DECAT sa fure si ne-o demonstreaza zilnic. Cand medicii vor iesi in strada in mod normal populatia ar trebui sa fie langa ei. Nu de alta, dar tre sa fii orb sa nu realizezi ca dupa medici urmeaza alte categorii profesionale. Doar ca n o sa iasa nimeni langa medici pentru ca asa suntem noi egoisti, ne “descurcam”, nu ne atinge pe noi. Solidaritatea este o forma inteligenta de egoism. Alte popoare au realizat asta mai demult.

PS. Cand faci totul ca sa ii obligi pe medici sa plece din tara, asta nu e atac la siguranta nationala? In curand mandri ca suntem romani va fi mandri ca suntem bolnavi. Gaseste PSD un avantaj si in boala”, a scris Tudor Chirilă, pe Facebook.