Adrian Țuțuianu: Pro România discută cu 10-15 parlamentari ai PSD-ALDE, pentru moțiunea de cenzură

Adrian Țuțuianu: Pro România discută cu 10-15 parlamentari ai PSD-ALDE, pentru moțiunea de cenzură

Pro România încearcă să convingă membrii PSD și ALDE să voteze moțiunea împotriva Guvernului.

Senatorul Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al partidului lui Victor Ponta, anunță că se poartă discuții cu 10-15 parlamentari ai alianței de guvernământ.

”Dacă suntem atenți la situația de astăzi, este clar că această moțiune nu are șanse să treacă, în condițiile în care mai sunt necesare 19-20 de voturi. Rămâne să vedem în ce măsură partidele politice din Opoziție vor reuși să convingă parlamentari din PSD și ALDE să se alăture acestui demers. În ce ne privește pe noi, cei din Pro România, suntem în discuție cu parlamentari din PSD și din ALDE, pentru a consolida grupul nostru parlamentar. Dacă de astăzi până marți se vor alătura grupului nostru și alți parlamentari, vor susține și ei moțiunea, este un lucru pe care l-am convenit între noi”, a declarat Țuțuianu pentru RFI.

”Suntem în discuții cu 10-15 parlamentari și de la Camera Deputaților și de la Senat. Rămâne să vedem dacă trecerea lor în Pro România se va produce în următoarele zile. Cred că este datoria în egală măsură sau poate mai mult datoria PNL și USR, ca inițiatori ai moțiunii, să facă același lucru, adică să încerce să convingă parlamentari din PSD și din ALDE să se alăture acestui demers”, a adăugat acesta.