Vanghelie a intrat în zodia anticorupţiei: Parlamentarii nu trebuie să mai aibă imunitate, legea amnistiei să cadă în Parlament

Vanghelie a intrat în zodia anticorupţiei: Parlamentarii nu trebuie să mai aibă imunitate, legea amnistiei să cadă în Parlament
Foto: B1 TV

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a declarat luni că Partidul Social Democrat a făcut o serie de greșeli de comunicare în campanie, sublinind că una dintre erori a fost aceea că PSD-ul nu a luat o decizie privind legea amnistiei și imunitatea parlamentarilor. Astfel, Vanghelie a declarat cu subiect şi predicat că ”legea amnistiei ar trebui să cadă în parlament, rapid”, dând semnalul că a intrat în zodia anticorupţiei.

Este un rezultat foarte prost. S-au făcut niște greșeli și trebuie să vedem unde s-au făcut aceste greșeli. Am avut deficiețe in pregătirea campaniei. Sunt niște omeni care sunt răspunzători.

Cred că Liviu Dragnea este și dânsul răspunzator. Victor Ponta este prim ministru și trebuie să vedem să nu se dea toata puterea. Unul merge al Cotroceni, alții rămân la guvernare. Eu cred că trebuie sa vedem ce nu am reușit să comunicăm foarte bine. Eu cred că legea amnistiei trebuie să cadă în Parlament, rapid. Cred că faptul că nu am luat această decizie, ne-a constat. Cred că ar trebui să discutăm ca parlamentarii să nu mai aiba imunitate. Oamenii trebuie să înțeleagă că Parlamentul nu este o ascunzătoare a unora. Cred că acest decizii cu amnistia cu imunitatea trebuie analizate în câteva ședinte”, a declarat social-democratul.

Marian Vanghelie: Parlamentarii nu trebuie să mai aibă imunitate