Vanghelie își iese din fire și îl atacă dur pe Blaga: E bețiv ca Băsescu și leneș ca Antonescu!

Vanghelie își iese din fire și îl atacă dur pe Blaga: E bețiv ca Băsescu și leneș ca Antonescu!

Invitat în cadrul emisiunii “Actual B1”, difuzată miercuri de B1 TV, Marian Vanghelie a făcut mai multe afirmații calomnioase la adresa democrat liberalului Vasile Blaga.

Acest scandal vine după ce o cablogramă WikiLeaks arată că Blaga i-ar fi informat pe oficialii americani de faptul că Vanghelie dispune de șapte containere de telefoane mobile pregătite să devină cadouri electorale în cadrul alegerilor pentru Parlamentul European.

Vanghelie a lansat o ipoteză șocantă, spunând că va trebui să îl întrebe pe Traian Băsescu dacă știe că Vasile Blaga este fost informator al Securității. “Dacă domnul președinte spune, eu îl cred”, a punctat Vanghelie.

“N-am adus eu niciodată telefoane mobile”, a spus Vanghelie referitor la cele șapte containere.

Vanghelie îl suspectează pe Blaga că ar fi fost informator

Marian Vanghelie a continuat seria acuzelor, spunând că Vasile Blaga „este bețiv și leneș!”. Acesta a declarat că  „nu te apuci să critici pe alţii când tu nu te vezi pe tine (…) Păi dacă Băsescu e beţiv şi Atonescu este leneş, tu cum eşti? Eu cred că dacă ne uităm bine le are pe toate, e şi leneş, e şi beţiv”.

Liderul PSD București a mai spus că este dispus oricând la o discuție față în față cu Vasile Blaga. „Dacă respiră peste jumătate de oră, dacă nu, trebuie să îi dați un pahar de vodcă”, a prefațat Vanghelie discuția din studio între el și Blaga.

Vanghelie: Blaga „este bețiv și leneș”

 

Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome