Vicepreședintele american Joe Biden ar fi refuzat o întâlnire cu Crin Antonescu în SUA: Liderul PNL infirmă (VIDEO)

Vicepreședintele american Joe Biden ar fi refuzat o întâlnire cu Crin Antonescu în SUA: Liderul PNL infirmă (VIDEO)

Președintele Senatului, Crin Antonescu, ar fi solicitat recent curând o întrevedere vicepreședintele american Joe Biden, la Washington, însă Administrația Obama ar fi refuzat cererea acestuia, susține jurnalistul român la Chicago, Marian Petruța.

Totodată, jurnalistul scrie, pe blogul său, că liderul PNL și-a manifestat dorința de a veni într-o vizită la Chicago, solicitând în acest sens sprijinul comunității neoprotestante, însă și acolo s-a lovit de un refuz.

Pe de altă parte, președintele PNL infirmă aceste informații. Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Aktualitatea”, de pe B1 TV, Antonescu a spus: „Nu am fost niciodată la Chicago, nu am trimis pe nimeni, nu am făcut nicun demers pentru a întâlni niciun oficial american. Prezența mea în SUA, care nu a fost pe banii Senatului, a fost în urma unei invitații pe care am primit-o la o conferință pe tema parteneriatului transatlantic. Nu am făcut nicio altă întâlnire nici cu emisari, nici consilieri”.

Antonescu infirmă faptul că Joe Biden a refuzat o întâlnire cu el în SUA

Embed:
Ultima oră
09:49 - Klaus Iohannis: Imnul Naţional e o expresie a redeşteptării naţionale, a libertăţii şi unităţii neamului românesc. Poporul s-a identificat cu strigătul de luptă „Acum ori niciodată” în momente de răscruce din istorie
09:48 - Incident extrem de grav în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  
09:39 - Mihai Bobonete a rupt tăcerea. Comediantul spune totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent
09:37 - Asociațiile de infrastructură cer soluții urgente de la CNAIR, după carnagiul de pe DN2. Propunerea specialiștilor
09:26 - Cosmin Mladin, șeful rețelei de contrabandă cu ţigări din Arad, a fost prins. El a fugit de două ori de autorități
09:13 - Lista județelor afectate de codul portocaliu de caniculă. Elena Mateescu (ANM) anunță că vor mai exista vijelii și furtuni (VIDEO)
09:00 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național, „fără a fi afectate funcțiile de securitate nucleară”
08:52 - „Mare țoapă! O băbăciune”. Ana Maria Popescu (Brânză), jignită ca la ușa cortului de consilierul primarului din Tulcea. La scurt timp și-a dat demisia
08:36 - JO 2020. Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au cucerit medalia de argint la dublu rame masculin. „Să nu cedezi niciodată”
08:27 - Bilanțul furtunilor din ultimele 24 de ore: Acoperiș, răsturnat peste mașini în Fălticeni și cabluri electrice rupte la Botoșani (VIDEO)