Victor Ponta a anunțat că îl va vota pe Liviu Dragnea la Congres: E foarte bine că Liviu candidează, cu siguranță va fi ales și va avea tot sprijinul meu (VIDEO)

Victor Ponta a anunțat că îl va vota pe Liviu Dragnea la Congres: E foarte bine că Liviu candidează, cu siguranță va fi ales și va avea tot sprijinul meu (VIDEO)
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a declarat luni că îl va vota pe Liviu Dragnea care candidează la șefia PSD.

Întrebat dacă îi va acorda votul la Congres actualului lider interimar al social-democraților, Ponta a răspuns: ”Da, m-a convins”.

„E foarte bine că Liviu candidează, cu siguranță va fi ales și va avea tot sprijinul meu așa cum eu am avut sprijinul lui”, a adăugat premierul.

Întrebat ce părere are despre sistemul de alegere al președintelui PSD, Ponta a declarat că el propus acest sistem și că, evident, îl consideră foarte bun.

”Eu cred că e un lucru foarte bun, e un sistem pe care îl practică alte partide social-democrate din Europa. Eu l-am propus, vă dați seama că îl și susțin. E clar că lucrurile merg în direcția unei stabilități. Noua conducere va avea tot sprijinul meu și din calitatea de simplu membru și din cea de premier”, a mai spus Ponta. 

Referitor la comentariile din spațiul public, potrivit cărora, guvernul ar fi al lui Liviu Dragnea, Ponta a declarat: ”Când lucrurile merg bine e guvernul tututor, s-ar putea să fie și guvernul lui
Gorghiu. Este meritul lui Liviu Dragnea, al lui Gabriel Oprea, al lui Constantin pentru că avem un guvern bun”.

Victor Ponta îl va vota pe Liviu Dragnea la Congres

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”