Victor Ponta critică Executivul pentru modul în care a gestionat situația de la Complexul Energetic Oltenia: Mă voi lupta și cu Guvernul și cu partidul meu, dacă e cazul (VIDEO)

Victor Ponta critică Executivul pentru modul în care a gestionat situația de la Complexul Energetic Oltenia: Mă voi lupta și cu Guvernul și cu partidul meu, dacă e cazul (VIDEO)
Foto: europafm.ro

Victor Ponta aruncă cu săgeţi în guvernul Grindeanu. Fostul premier critică aspru Executivul pentru modul în care a gestionat situația de la Complexul Energetic Oltenia. Nici propriul partid nu scapă de declaraţiile tăioase ale fostului premier. "Mă voi lupta și cu Guvernul și cu partidul meu, dacă e cazul", a spus Ponta la un post de radio din Gorj, informează B1 TV.

”Principalul motiv pentru care rămân deputat și pentru care rămân în PSD este faptul că am o datorie uriașă față de oamenii din Gorj. Iar când vorbesc de datorie în general sigur sunt multe de făcut în județ, dar mai ales, în mod special, salvarea Complexului Energetic Oltenia și a mineritului și a Energiei din Gorj. Sunt niște probleme uriașe moștenite de anul trecut. Nu am văzut ca cineva din noul Guvern să aibă timpul sau pregătirea să le rezolve. Din păcate, noul ministru, după cum ați vazut, are și probleme de sănătate”, a declarat Ponta.

Așadar, Victor Ponta, în prezent deputat de Gorj, îl atacă dur pe ministrul Energiei. Nu lasă însă garda jos nici când vine vorba despre propriul partid.

„Mă voi lupta pentru CEO și cu Guvernul și cu partidul meu, dacă e cazul. Dar sper să nu fie cazul, sper să fim aliați. Închipuiți-vă ce se întâmplă cu Romania în ultimele săptămâni când știți foarte bine cazanele au mers la maximum și fără Turceni și Rovinari, nu Gorjul ci Bucureștiul sau Craiova sau alte orașe rămâneam fără Energie. Dar pentru asta sigur e nevoie de înțelepciune și e nevoie și de bună-credință. Anul trecut a fost un an și fără înțelepciune și fără bună-credință. Anul asta sper să fie bună-credință, dar până acum nu am văzut nimic înțelept”, a mai spus fostul premier.

Declaraţiile lui Victor Ponta vin la câteva zile dupa mediatizata vizită pe care i-a făcut-o premierului Sorin Grindeanu la Palatul Victoria. Ponta spunea atunci că nici gând să-i dea sfaturi prim ministrului deși mai știe câteva lucruri despre Guvernare.

Victor Ponta critică Executiv pentru modul în care a gestionat situația de la Complexul Energetic Oltenia: Mă voi lupta și cu Guvernul și cu partidul meu, dacă e cazul

#DIRECT_ONE_o4q2et#

Urmăriți B1TV.ro și pe