Victor Ponta, despre demisia lui Darius Vâlcov: A fost unul din cei mai performanți miniștri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finanțe (VIDEO)

Victor Ponta, despre demisia lui Darius Vâlcov: A fost unul din cei mai performanți miniștri. E o pierdere pentru Guvern. Am trei propuneri pentru Finanțe (VIDEO)
Foto: B1 TV

Premierul Victor Ponta a declarat duminică în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt” de pe B1 TV că demisia lui Darius Vâlcov reprezintă o pierdere pentru Guvern.

”Cu siguranță a Vâlcov a fost unul din cei mai performanți miniștri. E o pierdere pentru guvern. Ministrul de Finanțe e o poziție-cheie pentru Guvern. E o situație mai mult decât neplăcută”, a spus Victor Ponta.

”Vreau să termin proiectul Codului fiscal ca să putem să îl trimitem la Parlament, i-am spus și președintelui. Nu am pe cineva pe care să îl propun la minister pentru că e o chestie serioasă. Am vreo trei oameni pe care trebuie să îi conving, dar nu știu cine vrea (…)Încă nu am vorbit cu nimeni. Sper să găsesc un kamikaze care să vrea. Sunt oameni capabili. Problema este să-i conving să-și asume această reponsabilitate. Sunt puțini oameni care vor să se implice”, a mai spus premierul, adăugând că îl va informa pe Klaus Iohannis înainte să facă propunerea de ministru la Finanțe. 

Darius Vâlcov, pus de DNA sub urmărire penală pentru trafic de influență, și-a prezentat duminică demisia din funcția de ministru de Finanțe. (Detalii AICI)
Victor Ponta, despre demisia lui Darius Vâlcov


 

Ultima oră
07:23 - Ministrul Tanczos Barna (UDMR) recomandă lemnele pentru încălzirea românilor pe timpul iernii: „Nu e nicio rușine”
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește