Victor Ponta nu ratează nicio ocazie de a critica tehnocrații lui Dacian Cioloș: "Au venit, distrug și pleacă!"

Victor Ponta nu ratează nicio ocazie de a critica tehnocrații lui Dacian Cioloș: "Au venit, distrug și pleacă!"
foto: inpolitics.ro

Victor Ponta nu ezită nicio ocazie de a-i face praf pe tehnocrații premierului Dacian Cioloș.

Ultima declaraţie a ministrului Comunicaţilor, Marius Bostan l-a scos din minţi pe Ponta care a avut o postare furibundă pe Facebook, conform stiripesurse.ro.

"Credeți că îi pasă?! Sau credeți că îl schimbă Dl. Cioloș (care nu l-a schimbat pe Irimescu de la Agricultură nici când a votat Parlamentul moțiunea contra lui)? Ei sunt "tehnocrați" – ce treabă au ei cu Constituția României, cu copiii din România, cu profesorii din România și în general cu România?! Niciuna! Au venit, distrug și pleacă!

PS – anul trecut Ioan Rus a demisionat în aceeași zi pentru o declarație nefericită, scoasă din context (nu fascistă, nu împotriva Constituției )! Azi lui Bostan cât și altor catastrofe care ocupă funcții de miniștri nici nu le pasă – ei au "protecție"!", a tunat fostul premier pe facebook.

Ministrul Comunicațiilor Marius Bostan a afirmat marți, într-o conferință, că unii profesori își bat joc de meseria lor și spun că au salarii mici, această justificare fiind o imbecilitate.

"Eu văd părinții la școală. Eu sunt părinte. Jumătate dintre ei nu se interesează, nu cer calitate profesorului. Profesorii au salarii mici. Nici în partea cealaltă nu se cere calitate. Unii profesori pur și simplu își bat joc de meseria lor și spun că au salarii mici. Domnule, mergi acasă, dă-ți demisia. Dar nu să îți bați joc de viitorul copilului. Justificarea că "am salariu mic" e o imbecilitate. Am salariu mic, îmi dau demisia, mă apuc de altă muncă dacă nu îmi place meseria asta. Vorbele mele poate sunt brutale. Dacă fiecare părinte ar plăti 100 de lei pe lună, nu mult, ceva simbolic, dar să simtă că nu e gratis", a spus Bostan.