Violeta Alexandru, despre o eventuală candidatură a lui Cîțu la șefia PNL: Eu nu am auzit o intenție în acest sens (VIDEO)

Violeta Alexandru, despre o eventuală candidatură a lui Cîțu la șefia PNL: Eu nu am auzit o intenție în acest sens (VIDEO)
Foto: Violeta Alexandru / Facebook

Violeta Alexandru, președinte PNL București, a vorbit, luni seară, în emisiunea „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat, despre o eventuală candidatură a lui Florian Cîțu la șefia Partidului Național Liberal (PNL).

Întrebată dacă premierul vrea să convingă populația că poate fi un candidat important la șefia PNL, aceasta a răspuns: ”Eu nu știu dacă își propune. Eu nu am auzit o intențe de la premierul Cîțu în acest sens. Nu știu să vă răspund eu ce își propune și ce strategie ar avea dacă își propune”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu, întrebat dacă își dorește o funcție la conducerea PNL: Bineînțeles

Amintim că premierul Florin Cîțu a declarat, luni, la Parlament, că își dorește o funcție în structurile de conducere ale PNL, precizând că experiența pe care a acumulat-o în funcțiile pe care le-a ocupat până acum ”poate să ajute partidul”.

Întrebat dacă la congresul pe care liberalii ar trebui să-l organizeze în acest an va candida pebtru o funcție de la vârful partidului, Florin Cîțu a răspuns: ”Bineînțeles. (…) Am spus întotdeauna că experiența pe care am acumulat-o ca parlamentar, ministru de Finanțe și premier este o experiență care poate să ajute partidul în perioada următoare”.