Dăncilă, a doua postare pe Facebook: Avem oameni de valoare în PSD, facem o echipă bună și trebuie să ne ducem guvernarea la capăt

Dăncilă, a doua postare pe Facebook: Avem oameni de valoare în PSD, facem o echipă bună și trebuie să ne ducem guvernarea la capăt
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Avem datoria de a veni în fața românilor cu un program politic coerent și o conducere legitimă care să coordoneze și să își asume alegerile prezidențiale, a transmis premierul Viorica Dăncilă, pe Facebook, după ședința Comitetului Executiv Național al partidului.

Dăncilă a precizat că vrea ca PSD să guverneze până la alegerile din 2020.

„Am avut o dezbatere constructivă astăzi în ședința CEx și mulțumesc colegilor pentru implicare. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă că deciziile în Partidul Social Democrat se vor lua întotdeauna cu votul majorității, în forurile statutare, prin consultări și dialog. Avem oameni de valoare în PSD, facem o echipă bună și trebuie să ne ducem guvernarea la capăt și să ne pregătim pentru alegerile viitoare.

Avem datoria de a veni în fața românilor cu o analiză a rezultatului la europarlamentare care să fie transpusă în mod corect în modificări ale programului de guvernare și, în perspectiva alegerilor prezidențiale, cu un program politic coerent și o conducere legitimă care să coordoneze și să își asume aceste alegeri”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă s-a decis să îşi facă cont de Facebook. Iar debutul l-a făcut un citat din fostul mare om politic al Marii Britanii, Winston Churchill: „Succesul nu e final, eșecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua”. (Detalii AICI)