Acccidentare îngrozitoare suferită de una din cele mai importante handbaliste a României: „Off! Cât îmi doream să merg la Campionatul European” (VIDEO)

Acccidentare îngrozitoare suferită de una din cele mai importante handbaliste a României: Off! Cât îmi doream să merg la Campionatul European (VIDEO)
Foto: Handbal Romania

Momente de coşmar în timpul meciului dintre SCM Craiova şi Minaur Baia Mare! „Centrul” Ana Maria Țicu, una din cele mai în formă jucătoare din România, a suferit o accidentare teribilă la brațul drept.

În minutul 26 al partidei cu Minaur, Ana a sărit de pe extremă, în plonjon. Portarul băimărean Cristina Enache i-a căzut pe mână, craioveanca s-a răsucit și și-a dat practic brațul peste cap.

„Mâna e acum în ghips, la 90 de grade, am făcut RMN, nu știu ce am exact pentru că nu se vede din cauza poziției brațului. (…) Trebuie să aștept. Un lucru e sigur, nu va fi de operație. Osul e bine, nu e rupt. Doamne ajută, măcar atâta lucru! Trebuie să văd însă cum sunt ligamentele, tendoanele, pentru că mi-a sărit cotul, mâna a fost dată peste cap”, a povestit handbalista pentru GSP.

Una din cele mai mari regrete pe care le are acum Ana Maria Ţicu este ratarea participării la Campionatul European ca urmare a accidentării suferite.

„Off! Cât îmi doream să merg la lot, speram să prind și eu Campionatul European. Mă simțeam în formă. Dar nu mai e nimic de făcut”, afirmă, cu regret, Ţicu.

Momentul cumplitului accident poate fi urmărit aici