Scene de coşmar în Liga 1: Un fault criminal putea duce la o tragedie. Jucători în lacrimi rugându-se în genunchi (VIDEO)

Scene de coşmar în Liga 1: Un fault criminal putea duce la o tragedie. Jucători în lacrimi rugându-se în genunchi (VIDEO)
Foto: Prosport

Scene de coşmar la meciul Iaşi – CSU Craiova. Valentin Mihăilă le-a dat emoţii tuturor, după un gest incalificabil al lui Laurenţiu Rus. Acesta l-a lovit cu antebraţul în gât pe oltean. Ambulanţa a avut nevoie de un minut pentru a intra pe teren, deşi toţi jucătorii, precum si arbitrii făceau semne disperate. Potrivit presei sportive, medicii nu erau în acel moment în salvări şi nu erau atenţi la desfăşurarea evenimentelor de pe teren. Din fericire, Mihăilă şi-a revenit, iar starea sa este acum stabilă.

Debutul meciului din Copou a adus în prim plan un eveniment nefericit. Mihăilă a fost lovit în gât de Laurenţiu Rus şi a căzut, ca secerat, la pământ. Ce a urmat este desprins dintr-un film pe care nimeni nu ar dori să îl vadă pe o arenă de fotbal.

Portarul Craiovei a urlat după salvare să se grăbească, pentru a-i oferi primul ajutor colegului său. Sesizând că poate asista la o dramă, croatul Martic a căzut În genunchi, plângând şi rugându-se pentru Mihăilă. El a rămas, ca pironit, multe momente, cât medicii i-au acordat primul ajutor lui Mihăilă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Un ajutor care a venit după un minut de aşteptare. Salvarea avut nevoie de timp preţios pentru a intra pe teren, deşi toti jucătorii precum şi arbitrii făceau semne disperate. Martorii spun că medicii nu erau atenţi la desfăşurarea evenimentelor de pe teren.

Mihăila a fost transportat la spital abia după ce a fost mutat în cea de-a doua ambulanţă. Jucătorul Craiovei a stat 25 minute la stadion, în ambulanţă, înainte ca medicii să decidă că acesta trebuie transportat la spital. Din fericire, starea mijlocaşului s-a îmbunătăţit.