“Acest loc este cu adevărat mizerabil din toate punctele de vedere!". Un sportiv își strigă furia după ce a fost răpit în Brazilia

“Acest loc este cu adevărat mizerabil din toate punctele de vedere!". Un sportiv își strigă furia după ce a fost răpit în Brazilia
Foto: Twitter

Moment dramnatic pentru un sportiv care participă la un concurs în Brazilia. Acesta a fost răpit pe stradă și eliberat doar după ce le-a dat atacatorilor tot ce avea în portofel.

Campionul la jiu-jitsu, Jason Lee a precizat că bărbații care l-au răpit erau deghizați în polițiști.

"Duminică am fost răpit în Brazilia. Am fost amenințat cu închisoarea dacă nu merg în mașină lor până la un ATM pentru a le oferi o sumă mare de bani ca să fiu eliberat.

Nu știu ce este mai trist, că aceste lucruri li se întamplă străinilor sau că brazilienii trebuie să trăiasca într-o societate care permite așa ceva. Acest loc este cu adevărat mizerabil din toate punctele de vedere!", a afirmat Jason Lee pentru New Zeeland Herald.

Din cauza faptului că jiu-jitsu nu este considerat o disciplină olimpică, Jason Lee a mers în Brazilia pentru a participa la un concurs cu lotul național.

Ultima oră
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice