Adrian Mititelu, amenințări pentru fanii olteni: „Dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe”

Adrian Mititelu, amenințări pentru fanii olteni: Dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe
Foto: captura video.

Adrian Mititelu a lansat un avertisment puternic înaintea meciului dintre Rapid și FC U Craiova 1948. El a declarat că va retrage echipa de pe teren dacă fanii olteni vor ataca stadionul. Meciul este programat pentru vineri, 10 februarie la ora 20:00 și se anunță unul tensionat.

„Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu”

Adrian Mititelu continuă disputele cu susținătorii echipei sale. După ce i-a interzis să asiste la victoria contra Universității Cluj, cu scorul 5-0, Mititelu nu dorește să îi vadă pe ultrași nici la meciul din Giulești și acuză conducerea Rapidului.

„Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul. Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. – Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

Numai ungurii se simt discriminați? Eu nu mă simt discriminat, jignit, mi-am băgat viața în fotbal și să vină unii să mă înjure? Jucătorii vor părăsi imediat terenul. Știți că sunt căpos. Napoli are ordin și Săceanu la fel. Eu nu mă refer la rapidiști, e dreptul lor să mă înjure, dar dacă mă înjură cei de la Craiova, Robert Săceanu (n.r. – team mangerul echipei) are ordin să scoată echipa de pe teren.

Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta.

El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”, a declarat Adrian Mititelu pentru fanatik.

Urmăriți B1TV.ro și pe