Adrian Mutu a debutat pentru FC Pune City într-un meci oficial contra Mumbai City FC

Adrian Mutu a debutat pentru FC Pune City într-un meci oficial contra Mumbai City FC
Adrian Mutu a debutat oficial pentru FC Pune City, într-un meci contra Mumbai City FC, câștigat cu 3-1 de echipa sa, informează Agerpres.Meciul a avut loc în prima etapă din Super Liga indiană de fotbal,...

Adrian Mutu a debutat oficial pentru FC Pune City, într-un meci contra Mumbai City FC, câștigat cu 3-1 de echipa sa, informează Agerpres.

Meciul a avut loc în prima etapă din Super Liga indiană de fotbal, atacantul român evoluând începând cu minutul 61, în locul autorului primelor două goluri, turcul Tuncay Șanli.
Acesta a punctat în minutele 12 și 56, celălalt gol al gazdelor datorându-se indianului Israil Gurung (68). Pentru oaspeți a marcat francezul Frederic Piquionne (35).

Printre jucătorii de la PC Pune City au mai fost ivorianul Didier Zokora și argentinianul Diego Colotto. Pentru Mumbai City FC a evolutat antrenorul-jucător al clubului, atacantul francez Nicolas Anelka.

Mutu nu a mai jucat fotbal din septembrie 2014, când și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești, mai amintește Agerpres.

Tags: