Răzvan Burleanu, plan diabolic pentru alegerile la FRF: Stenograme uluitoare cu felul în care şi-a organizat realegerea (VIDEO)

Răzvan Burleanu, plan diabolic pentru alegerile la FRF: Stenograme uluitoare cu felul în care şi-a organizat realegerea (VIDEO)

Toată lumea s-a întrebat cum de a câștigat Răzvan Burleanu alegerile FRF în fața lui Ionuț Lupescu, cu un scor zdrobitor. Ei bine, se pare că Burleanu a avut un plan diabolic, bine pus la punct, pe care l-a pus în practică cu ajutorul oamenilor săi. Iar manipularea a fost cheia victoriei.

Cum a fost posibil ca un component al „Generaţiei de Aur” și reputat funcționar al UEFA să fie spulberat la vot? Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unei înregistrări audio uluitoare, care face lumină. Cu două zile înainte de alegeri, șefii FRF s-au adunat la Casa Fotbalului, în frunte cu Răzvan Burleanu. A fost ziua repetiției generale, a numărării în avans a voturilor și a verificării loialităților. Fiecare detaliu al alegerilor a fost recapitulat, revăzut și aranjat din nou, „la limita legalității” cum spune, la un moment dat, în înregistrare, Răzvan Burleanu.

„Iarăşi, un alt lucru pe care aș vrea să-l aveți în vedere, fiecare dintre voi, e să identificați în fiecare eșalon niște oameni care, atunci când vor vorbi contracandidații, să nu fie atenți. Adică pur și simplu, oamenii să transmită, așa, un mesaj de bâz-bâz când vorbește Pușcaș, când vorbește Lupescu. Drăgan e nesemnificativ. Oamenii să nu fie atenţi, să faceți gălăgie, să se uite pe telefoane. Deci faceți-vă o listă cu oameni de tipul ăsta, care să poată să dea semnalul în felul ăsta”, dădea ordine Răzvan Burleanu, conform înregistrărilor publicate de GSP.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Nici cel mai mic aspect nu a fost ignorat. Burleanu şi oamenii săi au decis şi cine îl aplaudă pe Burleanu, cine se joacă pe telefon când vorbește Lupescu și cum sunt împrăștiați în sală, pentru a-i anihila vocal pe contestatari. Iar acolo unde delegații le erau ostili, oamenii lui Burleanu au insistat să vină, din partea aceluiași club, „acoperiţii” lor.

„Cighir: Mă gândesc că s-ar putea să fie și de la ei vocali…

BRAȘOVEANU: Sută la sută!

Cighir: Cum îi contracarăm?

Burcă: Îi punem între doi de-ai noștri.

BRAȘOVEANU: Să înceapă: Stai, bă, jos și taci, du-te-n…!

BURLEANU: Iar cei pe care-i știm că au nebunii, mai sunt și alții împotrivă care sunt în banca lor, să fie distribuiți în felul ăsta în sală. Fiecare om are locul lui acolo, că nu se așază cine vrea unde vrea”

Răzvan Burleanu le-a indicat membrilor CEx și apropiaților din FRF să întocmească liste cu oameni care să aplaude intervențiile lui și să încurce contracandidații.

„Atunci când voi vorbi eu, să vă asigurați că avem aceiași oameni care în schimb vor aplauda. Va conta foarte mult și reacția sălii. Ce rugăminte am: fiecare dintre voi să vă faceți lista asta și să mi-o dați mâine atunci”, cerea preşedintele FRF.

Şi se pare că strategia lui Burleanu a funcţionat de minune. A câştigat alegerile cu 168-78 în fața lui Ionuț Lupescu şi a obţinut un nou mandat la şefia FRF.

Urmăriți B1TV.ro și pe