Alexander Zverev, acuzat de violență domestică. Dezvăluirile fostei iubite: „M-a izbit de perete”. ATP a deschis o anchetă (FOTO)

Alexander Zverev, acuzat de violență domestică. Dezvăluirile fostei iubite: „M-a izbit de perete. ATP a deschis o anchetă (FOTO)
Alexander Zverev și Olya Sharypova

Alexander Zverev (24 de ani, 4 ATP) este din nou acuzat de violență domestică. Olya Sharypova a revenit cu informații despre presupusele fapte condamnabile ale tânărului sportiv.

Oficialii celor de la ATP se implică și ei în cazul lu Zverev, care poate aduce mari prejudicii de imagine circuitului masculin de tenis. Astfel, în funcție de rezultatul investigațiilor, vor fi luate măsuri pentru sancționarea germanului.

„Ca organizație, recunoaștem că trebuie să facem mai multe ca să asigurăm toate persoanele implicate în tenisul profesionist că sunt protejate și se simt în siguranță. Recomandările acestui raport ne vor ajuta să dezvoltăm o nouă abordare solidă în ceea ce privește acest subiect.

Ne luăm angajamentul să facem progrese și suntem conștienți știm că acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. Acuzațiile la adresa lui Alexander Zverev sunt foarte serioase și avem responsabilitatea să fim foarte atenți.

Sperăm ca investigația noastră să ne permită să identificăm lucrurile care au avut loc și să determinăm măsurile care se pot lua ulterior”, a declarat Massimo Calvelli, directorul general ATP.

Dezvăluirile femeii care ar fi fost abuzată de către Alexander Zverev

Olya Sharypova a povestit că în 2020 a intrat în depresie și a ajuns în pragul sinuciderii.

„Prima oară când m-a lovit eram la Monaco. Ne-am certat, eram pe hol. M-a apucat de cap și m-a izbit de perete. Apoi a fost un incident în Maldive, m-a umilit în fața prietenilor.

Iar în 2019, la Mastersul de la Shanghai, eram cu o prietenă la un salon de cosmetică și am început să primesc mesaje de la el. Se enervase pentru că lăsasem un bol de fructe pe masă și nu era curat. Când m-am întors la hotel, a vorbit extrem de urât cu mine.

De aceea, am avut un moment de criză și mi-am injectat insulină, nu mai voiam să mă lupt. Când s-a întors mi-a dat niște glucoză și s-a înfuriat urlând la mine că de ce vreau să-i fac asta și să mor în camera lui.

A spus că el este o victimă, că îl împiedic să se concentreze, dar când i-am sugerat să punem capăt relației, a devenit și mai groaznic, m-a strâns de gât și a țipat la mine: Sper să mori, dar nu în camera mea! Injectează-ți insulină, dar du-te și fă-o pe stradă!”.

Chiar și tatăl lui mă jignea și-mi spunea că sunt un gunoi. Iar când încercam să-mi fac bagajele, mă lua din nou la bătaie”, a povestit Olya Sharypova.

O relație foarte tensionată a avut Zverev și cu românca Brenda Patea, pe care a lăsat-o însărcinată și de care s-a despărțit după doar câteva luni.