Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)

Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
Alexandru Cicâldău a fost transferat de Galatasaray în vară, de la Universitatea Craiova, în schimbul a 6,5 milioane de euro. Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Galatasaray a pierdut luni seară duelul orgoliilor cu Beșiktaș, 2-1 în deplasare, însă fanii români se pot consola cu faptul că unicul gol al oaspeților a fost marcat de mijlocașul Alexandru Cicâldău, aflat la a treia sa reușită de la sosire.

Alexandru Cicâldău a deschis scorul pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș

Doar 35 de minute a fost 0-0 între Galatasaray și Beșiktaș, într-o nouă ediție a uneia dintre cele mai înfierbântate confruntări fotbalistice din Turcia. Alexandru Cicâldău a deschis scorul în minutul 35, printr-un șut din marginea careului.

A fost al treilea gol pentru Alexandru Cicâldău în tricoul lui Galatasaray, echipă care l-a transferat în această vară de la Universitatea Craiova în schimbul a 6,5 milioane de euro. Internaționalul român a dat și o pasă decisivă pentru „Cim Bom Bom”.

Statisticienii de la OptaCan spun că ar fi vorba despre primul gol marcat de Galatasaray din afara careului într-un derby cu Beșiktaș după decembrie 2015.

Golul lui Cicâldău nu a fost îndeajuns. Galata a pierdut duelul și e abia pe locul 8

Beșiktaș a răsturnat rezultatul în favoarea sa prin golurile reușite de Larin în minutele 39 și 64.

La capătul rundei cu numărul 10, Galatasaray este abia pe poziția a 8-a în prima ligă a Turciei, la șapte puncte distanță de liderul Trabzonspor și la trei de Beșiktaș, care la ora actuală este pe 3.

Ultima oră