Aliat surpriză pentru Gigi Becali! LPF a anunţat că echipa latifundiarului din Pipera are dreptul de a folosi numele Steaua (VIDEO)

Aliat surpriză pentru Gigi Becali! LPF a anunţat că echipa latifundiarului din Pipera are dreptul de a folosi numele Steaua (VIDEO)
foto: onlinereport.ro

Aliat surpriză pentru Gigi Becali în războiul cu Armata. Liga Profesionistă de Fotbal îi ia apărarea războinicului Luminii. LPF a anunţat că echipa lui Becali are dreptul de a folosi numele Steaua, în ciuda solicitării Clubului Sportiv al Armatei, arată B1 TV.

Soarta fostei campioane a României, Steaua Bucureşti, pare din ce în ce mai neclară. Alungată din Ghencea, părăsită de suporteri, şi fără siglă, echipa lui Gigi Becali trece prin una dintre cele mai negre perioade din istorie. Recent, Armata a încercat să dea o nouă lovitură echipei de fotbal. I-a cerut lui Becali să nu mai foloseasca numele Steaua şi să plătească despăgubiri de 36 de milioane de euro.

Latifundiarul din Pipera are însă un aliat surpriză în războiul cu generalii. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că echipa lui Gigi are dreptul să folosească numele Steaua.

Aliat surpriză pentru Gigi Becali! LPF a anunţat că echipa latifundiarului din Pipera are dreptul de a folosi numele Steaua

#DIRECT_ONE_ssg5g6#

"CSA Steaua a notificat LPF în 29 iunie 2015, solicitându-ne să nu mai permitem folosirea denumirii «STEAUA» de catre FC STEAUA BUCUREȘTI S.A. LPF a răspuns CSA Steaua, arătând motivele pentru care nu putem da curs unei astfel de solicitări. Mai mult, am recomandat CSA Steaua să se adreseze instanței de judecată pentru ca aceasta să stabilească dacă și în ce măsura FC STEAUA BUCUREȘTI S.A. are dreptul să folosească denumirea «STEAUA». În urma acestei recomandări, CSA Steaua a acționat în judecată FC STEAUA BUCUREȘTI SA, cerând obligarea celei din urmă să nu mai folosească denumirea «STEAUA». La data de 11 mai 2016, Tribunalul București a respins solicitarea CSA Steaua, permițând astfel FC STEAUA BUCUREȘTI S.A. să folosească în continuare denumirea «STEAUA»", se arată într-un comunicat LPF.

La rândul său, Becali a râs de solicitările armatei.

"Din moment ce hotărârea spune că poate folosi numele Steaua și e acolo toată hotărârea …Noi deținem palmaresul, istoria, totul cum s-a preluat acum 15 ani", a declarat latifundiarul din Pipera.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi