Alina Dumitru şi Corina Caprioriu, bronz la Dusseldorf

Alina Dumitru şi Corina Caprioriu, bronz la Dusseldorf
Foto: simplulgand.wordpress.com

Reprezentantele României la Judo, Alina Dumitru (la categoria 48 de kilograme) şi Corina Caprioriu (la 57 de kilograme), au câştigat, sâmbătă, medaliile de bronz, în cadrul Grand Prix-ului desfăşurat în oraşul german Dusseldorf.

Alina Dumitru, campioană olimpică la Beijing în 2008, a trecut în rundele preliminare de Luz Alvarez (Columbia), Sumeyye Akkus (Turcia) şi Severine Pesch (Germania). Judoka româncă a fost învinsă în semifinale, de Charline Van Snick din Belgia.  

Corina Caprioriu a câştigat medalia de bronz după ce a trecut de Juul Franssen (Olanda), Ana Leon(Mexic) şi Marlen Hein (Germania), pierzând în semifinale în faţa japonezei Kaori Matsumoto.

La masculin, românul Laszlo Szoke (categoria 66 de kilograme) a trecut în primul meci din rundele preliminare de Islam Baialinov (Kârgâzstan), dar a fost învins în a doua runda, de spaniolul Sugoi Uriarte.

La categoria 73 de kilograme, Costel Danculea a câştigat meciurile cu brazilianul Marcelor Contini şi Rasit Kulbaiev din Kazahstan, dar a fost învins în al treilea, de belgianul Dirk Van Tichelt.

Tags: